Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Eyl 2011 #11 Canımbenim iyiki geldin. Çok özlemiştik seni Şükürler olsun ki iyisin, geldin ve burdasın. Hadi al bakim yerini, forumda çok özledi seni
Canımbenim iyiki geldin. Çok özlemiştik seni Şükürler olsun ki iyisin, geldin ve burdasın. Hadi al bakim yerini, forumda çok özledi seni
HayLaZ MeLeK Aktif 3 Eyl 2011 #13 ZeyNoO dediki: Canımbenim iyiki geldin. Çok özlemiştik seni Şükürler olsun ki iyisin, geldin ve burdasın. Hadi al bakim yerini, forumda çok özledi seni Genişletmek için tıklayın... Bende sizi çoooooooooooooook özledim ya çok sağolun hepiniz : ) aldım yerimi haylazlığa başlıyorum eFSaNe_KaRTaL dediki: Geçmiş oLsun.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
ZeyNoO dediki: Canımbenim iyiki geldin. Çok özlemiştik seni Şükürler olsun ki iyisin, geldin ve burdasın. Hadi al bakim yerini, forumda çok özledi seni Genişletmek için tıklayın... Bende sizi çoooooooooooooook özledim ya çok sağolun hepiniz : ) aldım yerimi haylazlığa başlıyorum eFSaNe_KaRTaL dediki: Geçmiş oLsun.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
patik Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2011 #16 Tekrardan aramıza katıldığına sevindim, İNŞALLAH o günler bir daha gelmez.
jeriko Özel Üye Özel üye 4 Eyl 2011 #20 Seni gördüğüme çok sevindim.Hemde eskisi kadar sağlıklı ve neşeli olarak.İnşallah ömür boyu şimdikinden de hep böyle neşeli ve sağlıklı olursun.Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin.
Seni gördüğüme çok sevindim.Hemde eskisi kadar sağlıklı ve neşeli olarak.İnşallah ömür boyu şimdikinden de hep böyle neşeli ve sağlıklı olursun.Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin.