HayLaZ MeLeK Aktif 11 Eyl 2011 #3 berenn dediki: nasıl bilcem işte hiç sevmiyorum uyuz biri Genişletmek için tıklayın... Bilmukabele bitanem
berenn dediki: nasıl bilcem işte hiç sevmiyorum uyuz biri Genişletmek için tıklayın... Bilmukabele bitanem
HayLaZ MeLeK Aktif 11 Eyl 2011 #5 berenn dediki: Eyvallaha uyuzum işte senle idare ediyoruz Genişletmek için tıklayın... Bizi birbirimizden başka kimse anlamıyoki zaten
berenn dediki: Eyvallaha uyuzum işte senle idare ediyoruz Genişletmek için tıklayın... Bizi birbirimizden başka kimse anlamıyoki zaten
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Eyl 2011 #6 Cana yakın, sempatik cıvıl cıvıl biri bilirim ben Zaten öyle olduğu rapor edilmişti ama rapor olmasa da kendini kısa zamanda tanıttı bize
Cana yakın, sempatik cıvıl cıvıl biri bilirim ben Zaten öyle olduğu rapor edilmişti ama rapor olmasa da kendini kısa zamanda tanıttı bize
BeReNN Alyam? Özel üye 11 Eyl 2011 #7 şaka biryana adı gibi güzel iyi kalpli biri severim kendisini Benim gibi profil mesajlarını sever
HayLaZ MeLeK Aktif 11 Eyl 2011 #8 YoRuMSuZ dediki: Cana yakın, sempatik cıvıl cıvıl biri bilirim ben Zaten öyle olduğu rapor edilmişti ama rapor olmasa da kendini kısa zamanda tanıttı bize Genişletmek için tıklayın... Saolun sayın adminim o rapor edenin kim olduğunu da biliyorum berenn gör bak nasıl biliyolar beni
YoRuMSuZ dediki: Cana yakın, sempatik cıvıl cıvıl biri bilirim ben Zaten öyle olduğu rapor edilmişti ama rapor olmasa da kendini kısa zamanda tanıttı bize Genişletmek için tıklayın... Saolun sayın adminim o rapor edenin kim olduğunu da biliyorum berenn gör bak nasıl biliyolar beni
HayLaZ MeLeK Aktif 11 Eyl 2011 #9 berenn dediki: şaka biryana adı gibi güzel iyi kalpli biri severim kendisini Benim gibi profil mesajlarını sever Genişletmek için tıklayın... Bilmukabele balım bilmukabele profil mesajları olmazsa olmazımdır
berenn dediki: şaka biryana adı gibi güzel iyi kalpli biri severim kendisini Benim gibi profil mesajlarını sever Genişletmek için tıklayın... Bilmukabele balım bilmukabele profil mesajları olmazsa olmazımdır