YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ock 2012 #23 cebur dediki: reklamı güzel yapılırsa birçok üyeyi ağırlayacağını tahmin ediyorum . aktivitesi cerezden bile daha fazla olabilir ama bağlayıcılık ve aile ortamı olarak cerezin yanına dahi yaklaşamaz . hayırlısı olsun Genişletmek için tıklayın... Reklamı hemen kısmak lazım hocam
cebur dediki: reklamı güzel yapılırsa birçok üyeyi ağırlayacağını tahmin ediyorum . aktivitesi cerezden bile daha fazla olabilir ama bağlayıcılık ve aile ortamı olarak cerezin yanına dahi yaklaşamaz . hayırlısı olsun Genişletmek için tıklayın... Reklamı hemen kısmak lazım hocam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ock 2012 #24 O alanlardaki font boyutunu büyütmedim siteyi fazla işgal ediyor gibi durmamaları için hocam. Ama istediğiniz gibi o bölümdeki butonları hafifçe renklendirip çerçeve içine aldım. Sanırım böyle daha kolay görülür hale geldi.
O alanlardaki font boyutunu büyütmedim siteyi fazla işgal ediyor gibi durmamaları için hocam. Ama istediğiniz gibi o bölümdeki butonları hafifçe renklendirip çerçeve içine aldım. Sanırım böyle daha kolay görülür hale geldi.
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 29 Ock 2012 #25 çok güzel olmuşlar ne abartılı nede gözden kaçabilecek gibi eline sağlık
Suskun V.I.P V.I.P 30 Ock 2012 #26 Ben yeni forumumuza gidiyorum o zaman sağını solunu kurcalayayım biraz.Bakarsınız beyenirsem oraya yerleşirim.
Ben yeni forumumuza gidiyorum o zaman sağını solunu kurcalayayım biraz.Bakarsınız beyenirsem oraya yerleşirim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ock 2012 #27 Eğlencelidir benden söylemesi Kalabalık olduğunda bağımlılık yapabilir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2012 #28 ya yorumsuz bu nasil is bagimlilik yapiyor okutup ufletmiyon demi ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ock 2012 #29 Karşılıklı soru ve cevaba döndüğünde olacak bu şimdilik yolun başındayız ve şekillendirmeye çalışıyoruz.
Karşılıklı soru ve cevaba döndüğünde olacak bu şimdilik yolun başındayız ve şekillendirmeye çalışıyoruz.
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 30 Ock 2012 #30 siteyi googlede ilklere taşımalısın bence yorumsuz ilk sayfaya bile giremedi