• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

hemcinslerine bir tavsiye ver

Bir insana köle olmadan onu sevebilir ve aşık olabilirsiniz. Mutlu da olursunuz . Kendinizi duygularınıza kapılıp ezdirmeyin köle etmeyin lütfen . Siz nekadar seviyorsanz oda seviyor . siz insansanız oda insan, ilah değil sonuçta . kendimize hakim olmayı bilelim .

Not: Ben çok geç öğrendim ama çok etkili . böyle herşey daha güzel oluyor. denendi tescilli
: ))

kızlar, neredeyse bikini kısalığında şortlar giymemenizi tavsiye ediyorum.

art niyetli o iğrenç erkek bakışlarına maruz kalmaktan başka bir işe yaramaz bu.

vücut hatlarını belli etmeyi de aşmış o şortlarla sadece kalça bölgenizi sıkan bir kumaş parçası taşımış oluyorsunuz.
hiç giymeyin madem; sokakları plaja çevirin. en azından rahat hissedersiniz.

bense efil efil etekler seviyorum. mini şorta karşıyım. en azından etekler hanımefendi gibi gösteriyor.
eteğin uçuşsa bile bunun bir zarifliği vardır.
halbuki o şortlar... bir de iç cebi görününce moda sananlar yok mu.

bu durumun kadını erkeği yok, deli gibi aşk acısı çeken erkeklerde var,kadınlarda bu kalple ilgili bir durum...erkekler kadar kadınlarda değmiyor, kadın ehr zaman daha akıllıdır ,elde demedim diye üzülüterk etmedi diye üzülür ;)

ayrıca lisede yaşanılanlar çocukça,hepimiz yaşadk zamanında :)

bu durumun kadını erkeği yok, deli gibi aşk acısı çeken erkeklerde var,kadınlarda bu kalple ilgili bir durum...erkekler kadar kadınlarda değmiyor, kadın ehr zaman daha akıllıdır ,elde demedim diye üzülüterk etmedi diye üzülür ;)

ayrıca lisede yaşanılanlar çocukça,hepimiz yaşadk zamanında :)
Çocukça ama saf duygular daha da cezbedici bence:)

Geri