mihrimah turquoise Özel üye 9 Mys 2014 #1 Yaş gözetmeksizin forumdaki her bayan üyeye yazılanlar. Sabah akşam konu açan katkısı büyük ama kimseyle muhabbetleri olmayanlar. Forumun iyiliksever herkesle muhabbeti olan genelde admin mod gibi rütbesi olan ablasi Şimdilik aklıma gelenler
Yaş gözetmeksizin forumdaki her bayan üyeye yazılanlar. Sabah akşam konu açan katkısı büyük ama kimseyle muhabbetleri olmayanlar. Forumun iyiliksever herkesle muhabbeti olan genelde admin mod gibi rütbesi olan ablasi Şimdilik aklıma gelenler
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 9 Mys 2014 #2 3. tekil şahıs ben her yerde terbiye sınırlarını zorlayan,argo konuşmayı marifet sayan,kız,erkek ayrımı yapmadan alay eden,oooo uzar gider bu liste
3. tekil şahıs ben her yerde terbiye sınırlarını zorlayan,argo konuşmayı marifet sayan,kız,erkek ayrımı yapmadan alay eden,oooo uzar gider bu liste
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mys 2014 #5 Her forumda benim gibi bir yorumsuz da vardır hiç bir şeye karışmayan
MeRciMeK V.I.P V.I.P 9 Mys 2014 #7 Her forumda bir Mercimek oldugunu sanmiyorum Oyunla alakasiz oldu farkindayim
Esr3 Özel Üye Özel üye 9 Mys 2014 #8 her forumda smiley kullanmayan, kapak yapma icin ani bekleyen, birde su eksi sözlükcüler vardir ee tabi birde kurucusu ehe
her forumda smiley kullanmayan, kapak yapma icin ani bekleyen, birde su eksi sözlükcüler vardir ee tabi birde kurucusu ehe
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 9 Mys 2014 #9 Her forumda konuları baltalayan mod geliyor diye konuyu baltaladıktan sonra kaçan vardır
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 9 Mys 2014 #10 mihrimah dediki: Yaş gözetmeksizin forumdaki her bayan üyeye yazılanlar. Genişletmek için tıklayın... Kimmiş o burada da var mı :/ Her forum da bir alıngan illaki vardır
mihrimah dediki: Yaş gözetmeksizin forumdaki her bayan üyeye yazılanlar. Genişletmek için tıklayın... Kimmiş o burada da var mı :/ Her forum da bir alıngan illaki vardır