arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Mys 2014 #31 Esr3 dediki: aynen aynen Genişletmek için tıklayın... de get Allahın hendisi seni
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Mys 2014 #32 arz-ı hal dediki: de get Allahın hendisi seni Genişletmek için tıklayın... sindi o hendi ne demek oluyor
arz-ı hal dediki: de get Allahın hendisi seni Genişletmek için tıklayın... sindi o hendi ne demek oluyor
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Mys 2014 #33 Esr3 dediki: sindi o hendi ne demek oluyor Genişletmek için tıklayın... hendi demek işte
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Ock 2018 #34 Çoğu foruma üye olanlar ve tek.foruma bağlı olanlar Onların tabiriyle çalıntı benim tabirimle alıntı olan konular
Çoğu foruma üye olanlar ve tek.foruma bağlı olanlar Onların tabiriyle çalıntı benim tabirimle alıntı olan konular
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 31 Mys 2018 #35 -Bu yönetimin adaleti yok deyip oradan vazgeçemeyenler. -Yönetime girmek isteyip, giremeyince çamur atanlar.
-Bu yönetimin adaleti yok deyip oradan vazgeçemeyenler. -Yönetime girmek isteyip, giremeyince çamur atanlar.