Hep Bu Anı Beklemiştim :D Ya Ben? :)

Konuyu hortlatım araya kaynamasın:P

kalpsiz diyince ilk aklıma gelen sagopa oluyor nedense...birde itiraflara yazdığın konu var ilk o konuyla dikkattimi çekmiştin..böyle seven hemde sanaldan vay be demiştim...

(Dj olması için de bir hayli emek sarfettiğim:):) bu arkadaş radyoyu öyle bir sahiplendi kii elimden alcak diye korktum..:D:D..)
itiraf etmeliyimki iyi bir dj sin ilk basta artık bol bol sagopa dinleriz diye düsümüstüm ama yanılmışım..seninle birlikte bir çok güzel parcayla tanıştım..tesekkür ederim..üzerine aldığın görevi fazlasıya yerie getiriyorsun..bu forumda ayrı bir renk ayrı bir tatsın..hep bizimle ol kaybolma bir yerlere ...

O itirafı hiç açmayalım ya fiyasko yaşadım :(
Benim açımdan değil, karşı taraftan
Haa radyoya gelince artık sagopa :P

Senin icin tek birsey söyliyebilirim

Üye nicki ile kendisi ters düsen bir üyemizsin.

Bu yüzden en kisa zamanda nickini degistir. Cünkü gercektende sana kalpsiz diye hitap etmekte cok zorlaniyorum. Iyiki bizlerle berabersin.

Hey dj.. sen çok yaşa.. hayatı kendi güzelliklerinde yaşayan, samimi ve bence iyi niyetli birisin.. iyi niyetli olmasan burada barınamazdın zaten :P
sagopa hayranı, galatasaraylı, günümüz delikanlılarından işte :P
radyomuzun süper djlerinden, konuşkan, az bucuk şımarık oda tek çocuk olmanın verdiği birsey herhalde:P aklı basında değil sanırsam su aralar, ama inşallah hep güzelliklerle gecer ömrü :)

Geri