her iki cinsiyetle de dünyaya gelecek olsanız önce hangi cinsiyetle gelmek isterdiniz

:) ben cevaplayayım bari belki anlaşılır :P

ben önce kadın olarak dünyaya gelmek isterdim.ve birsürü hem cinsimden arkadas edinirdim.onları iyice tanımaya çalışırdım.içlerinde en sağlam duruşu olanı cımbızla seçmeye çalışırdım.

ve erkek olarak dünyaya geldiğimde cımbızla çektiğim o kadına hayatımı adardım ;)

Güzel düşünce... Fakat :)
Ben hala kararımdan memnunum :)

Bayan olarak yine dünyaya gelirdim. Ne kadar bayan olmaktan dolayı daha fazla ezilsekte, bunun avantajlarını kullanmasını çok iyi biliyoruz.

Ancak şu da var.

Bayan olarak doğmak, bulunduğum çağ ve rejim ile de alakalıdır. Bazı ülkelerde bayan olmaktan nefret edebilirdim.

Konuyu açan arkadaş kendisini ifade edememiş bence..Soru erkek mi bayan mı olarak gelmek isterdiniz diye anlaşılıyor ve cevaplarda buna göre devam ediyor ama arkadaş önce hangi cinsiyeti seçerdin demiş şimdi kalkıp burada erkek adam önce kadın olayım sonra sıkılırsam geçerim erkekliğe demez hem ben erkeğin kadın olmak isteyeceğini sanmıyorum yaşadığımız ülkeye bakarsan erkek olmak resmen bizim için altın tepside sunulan bir ayrıcalık şimdi bayanlar dicek bizim neyimiz var diye..Erkeğin her yönden avantajı var o yüzden yine binlerce kezde gelsem erkek olurdum..Erkeklikten bayana dönenleri istisna tutuyorum kendini kadın gibi hissedebilir her ne kadar Allah bizi böyle de yaratsa insan kendini öyle hissetmezse değişebilir ve buna her daim saygı duyarım..

Ever @İki nokta , erkek olmak öyle bir avantaj ki istediğinizi yapabilir, her şekilde ortalıktan yok olabilirsiniz.
Elinizin kiri.
Sonra sizde çıkıp dersiniz, kadınlar kötü. Evlenecek kadın yok diye.
Daha bayan gözüyle bile bakamıyorsunuz.

Düzenleyen yönetici:
Kadın gözüyle bakamam belki ama en azından anlarım size göre daha rahatız bu tartışılmaz gerçek..Konu çok başka yerlere gider elinin kiri dersen sonu gelmez tartışmanın..

Tartışmanın sonu gelmeyeceği için söylemedim, erkeklerin bakış açısından bahsettim.
Sonuçta her erkek bir baba olma adayıdır ve erkekleri yetiştiren de babadır.

Eğer önceliği başka bir cins için veriyorsa bu anne ve babanın duygularından kaynaklanır. Kişilerden değil.

Geri