arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ags 2014 #91 en ateşli sevişmeler bile bitiyor...onca cümle içinde bana en çok bu cümle dokundu
Nevermore* Katılımcı 4 Ags 2014 #92 arz-ı hal dediki: en ateşli sevişmeler bile bitiyor...onca cümle içinde bana en çok bu cümle dokundu Genişletmek için tıklayın... kutuplarda olsakta bitiyo , 6 ay gece
arz-ı hal dediki: en ateşli sevişmeler bile bitiyor...onca cümle içinde bana en çok bu cümle dokundu Genişletmek için tıklayın... kutuplarda olsakta bitiyo , 6 ay gece
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 5 Ags 2014 #93 Nevermore* dediki: kutuplarda olsakta bitiyo , 6 ay gece Genişletmek için tıklayın... yine de bir geceyle kıyaslayınca daha uzun ya hoş gibi
Nevermore* dediki: kutuplarda olsakta bitiyo , 6 ay gece Genişletmek için tıklayın... yine de bir geceyle kıyaslayınca daha uzun ya hoş gibi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Mys 2016 #95 Günlükler çok özeldir, ne kadar büyüdüğümüzü en güzel kendi günlüğümüze bakarak anlarız...
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Mys 2016 #96 YoRuMSuZ dediki: Günlükler çok özeldir, ne kadar büyüdüğümüzü en güzel kendi günlüğümüze bakarak anlarız... Genişletmek için tıklayın... Bastan sona okudumda... Bi garip oldum ya bu gunluk değil Sayfam ayrıca günlüğüme geçiş yapcam şmdi merak ediyorum neler yazmışım
YoRuMSuZ dediki: Günlükler çok özeldir, ne kadar büyüdüğümüzü en güzel kendi günlüğümüze bakarak anlarız... Genişletmek için tıklayın... Bastan sona okudumda... Bi garip oldum ya bu gunluk değil Sayfam ayrıca günlüğüme geçiş yapcam şmdi merak ediyorum neler yazmışım
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Mys 2016 #97 Önce şekersiz bir kahve sonra byük uğraşlardan sonra çekirdek içi ne iyi gider Muhteşem ikilim birde bi sigara yaktımmı değmeyin keyfime
Önce şekersiz bir kahve sonra byük uğraşlardan sonra çekirdek içi ne iyi gider Muhteşem ikilim birde bi sigara yaktımmı değmeyin keyfime
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Mys 2016 #98 Çekirdek içini kolanın içine attın mı sen hiç Bu yaşıma kadar tadtığım en güzel şey
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Mys 2016 #99 Sentinus dediki: Çekirdek içini kolanın içine attın mı sen hiç Bu yaşıma kadar tadtığım en güzel şey Genişletmek için tıklayın... tabikiii çocuklugumda çok yapmıştım ama simdilerde kola içmiyorum pek yazın çok nadir Ama çok gzel oluyor
Sentinus dediki: Çekirdek içini kolanın içine attın mı sen hiç Bu yaşıma kadar tadtığım en güzel şey Genişletmek için tıklayın... tabikiii çocuklugumda çok yapmıştım ama simdilerde kola içmiyorum pek yazın çok nadir Ama çok gzel oluyor
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Mys 2016 #100 Yıllar sonra öğrendim ki; Bağırıp çağırmana gerek yok ! Sesini duymak isteyene bir fısıltın yeter.