r0se Forum Onuru Özel üye 8 Ock 2019 #173 Adın üç kere geçti, saçma sapan bir filmde. Yalnız olsam çok ağlardım ama annem bakıyordur; Otoban dolusu gürültüyü sıkıştırıp beynime 'Anne' dedim, 'hadi çay koy da içelim'.
Adın üç kere geçti, saçma sapan bir filmde. Yalnız olsam çok ağlardım ama annem bakıyordur; Otoban dolusu gürültüyü sıkıştırıp beynime 'Anne' dedim, 'hadi çay koy da içelim'.
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Ock 2019 #176 Hojat Ashrafzadeh - Mah o Mahi (Balık ve Ay) Sen gökte özgür bir aysın, ben süs havuzunda esir bir balık..
Hojat Ashrafzadeh - Mah o Mahi (Balık ve Ay) Sen gökte özgür bir aysın, ben süs havuzunda esir bir balık..
r0se Forum Onuru Özel üye 27 Ock 2019 #177 O, beni başımdan geçmiş tehlikeler için sevdi,Ben de onu, anlattıklarıma acıdı diye..Othello
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #179 Selam yabancı, hâlâ ölü müsün, yaralandığın yerden sevsem dirilir misin?
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Mys 2019 #180 Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Nerdesin sen diğer yarım Ya beni de götür ya geride kal Çok mu sevdin uzakları Yoksun bu kadar
Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Nerdesin sen diğer yarım Ya beni de götür ya geride kal Çok mu sevdin uzakları Yoksun bu kadar