e-PaCk Forum Gururu 9 Nsn 2009 #11 He ya ne zamandır değere değer birşeyler paylaşmıyorsun. teee ne zamandır kaldı öyle değiştirmek istiyorum hadi az çalış =L=L
He ya ne zamandır değere değer birşeyler paylaşmıyorsun. teee ne zamandır kaldı öyle değiştirmek istiyorum hadi az çalış =L=L
Safir Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #12 Sadece resmi vereyim, masa üstü epey kalabalık temizlik yapmaya üşeniyorum
jeriko Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #13 Sessizgemi hakikaten seninki esprili olmuş.Yorumsuzunki ise insana cinnet geçirtir.
e-PaCk Forum Gururu 10 Nsn 2009 #14 Safir artık o resim kamuya mal oldu=L=L Sıkılmıştım kendiminkinden teşekkürler ( :
jeriko Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #16 SaMeT10 dediki: bu da 2. bilgisayarımın ki bu biraz geyiktir ama Genişletmek için tıklayın... Samet, ama tıpkı araba gibi duruyor.
SaMeT10 dediki: bu da 2. bilgisayarımın ki bu biraz geyiktir ama Genişletmek için tıklayın... Samet, ama tıpkı araba gibi duruyor.
SaMeT10 Usta 10 Nsn 2009 #17 sağ üst taraftaki simgelere bakmanı tavsiye ederim arkadaşım mizah orada
jeriko Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #18 Yahu anladık.Benimkide ondan bağımsız bir espiri.Dayanamadım yaptım işte.
Safir Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2009 #20 e-PaCk dediki: Safir artık o resim kamuya mal oldu=L=L Sıkılmıştım kendiminkinden teşekkürler ( : Genişletmek için tıklayın... Kamuya helal olsun, ne diim =L
e-PaCk dediki: Safir artık o resim kamuya mal oldu=L=L Sıkılmıştım kendiminkinden teşekkürler ( : Genişletmek için tıklayın... Kamuya helal olsun, ne diim =L