felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Hzr 2013 #11 MeRciMeK dediki: Bişey söylemek istedim size bugün bir arkadaşım kep törenine 2 yaşında kızı ile katılmış Ve aynı yaştayız belki benden de küçüktür Acele edinn Genişletmek için tıklayın... O erken evlenmiş ya. Üniversite de evlilik mi olur
MeRciMeK dediki: Bişey söylemek istedim size bugün bir arkadaşım kep törenine 2 yaşında kızı ile katılmış Ve aynı yaştayız belki benden de küçüktür Acele edinn Genişletmek için tıklayın... O erken evlenmiş ya. Üniversite de evlilik mi olur
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2013 #12 felsefe_mi dediki: O ne yaaa Bunalıma girip evi kedi kafesi yapan kadınlar gibi Neysee kuçu kuçularla mutluluklar dileriz Bende kedi edinmeye başlasam iyi olacak Genişletmek için tıklayın... yok yavvv onu demedim ilerde çocuk olmazsa
felsefe_mi dediki: O ne yaaa Bunalıma girip evi kedi kafesi yapan kadınlar gibi Neysee kuçu kuçularla mutluluklar dileriz Bende kedi edinmeye başlasam iyi olacak Genişletmek için tıklayın... yok yavvv onu demedim ilerde çocuk olmazsa
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Hzr 2013 #13 RUZG4R dediki: yok yavvv onu demedim ilerde çocuk olmazsa Genişletmek için tıklayın... Sen bayaaa ilerisini düşünüyorsun
RUZG4R dediki: yok yavvv onu demedim ilerde çocuk olmazsa Genişletmek için tıklayın... Sen bayaaa ilerisini düşünüyorsun
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2013 #14 felsefe_mi dediki: O erken evlenmiş ya. Üniversite de evlilik mi olur Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle gereksiz erken hemdee Çok şaşırdım bende görünce bugün herkese söyleme ihtiyacı duydum nedense Yoksa doğru insan gelmeden evliliğin manası yok ..
felsefe_mi dediki: O erken evlenmiş ya. Üniversite de evlilik mi olur Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle gereksiz erken hemdee Çok şaşırdım bende görünce bugün herkese söyleme ihtiyacı duydum nedense Yoksa doğru insan gelmeden evliliğin manası yok ..
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Hzr 2013 #15 MeRciMeK dediki: Kesinlikle gereksiz erken hemdee Çok şaşırdım bende görünce bugün herkese söyleme ihtiyacı duydum nedense Yoksa doğru insan gelmeden evliliğin manası yok .. Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle. Yazık üzüldüm onun adına Hayatını yaşamak varken ne gerek var hemen ayrılır onlar ayrılır
MeRciMeK dediki: Kesinlikle gereksiz erken hemdee Çok şaşırdım bende görünce bugün herkese söyleme ihtiyacı duydum nedense Yoksa doğru insan gelmeden evliliğin manası yok .. Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle. Yazık üzüldüm onun adına Hayatını yaşamak varken ne gerek var hemen ayrılır onlar ayrılır
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Hzr 2013 #16 felsefe_mi dediki: Sen bayaaa ilerisini düşünüyorsun Genişletmek için tıklayın... yoksa neden evleneyim
felsefe_mi dediki: Sen bayaaa ilerisini düşünüyorsun Genişletmek için tıklayın... yoksa neden evleneyim
felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Hzr 2013 #17 RUZG4R dediki: yoksa neden evleneyim Genişletmek için tıklayın... Belki harakiri seven birisin
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2013 #18 felsefe_mi dediki: Aynen öyle. Yazık üzüldüm onun adına Hayatını yaşamak varken ne gerek var hemen ayrılır onlar ayrılır Genişletmek için tıklayın... Takipteyim durumlardan haberdar ederim
felsefe_mi dediki: Aynen öyle. Yazık üzüldüm onun adına Hayatını yaşamak varken ne gerek var hemen ayrılır onlar ayrılır Genişletmek için tıklayın... Takipteyim durumlardan haberdar ederim