yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Hzr 2021 #32 KeReM @ dediki: Çakarım ağzının üstüne yumruğu Genişletmek için tıklayın... Zaten Erkek erkede Gül vermezki anca DEGISIKLIK olursa ozaman olur )))
KeReM @ dediki: Çakarım ağzının üstüne yumruğu Genişletmek için tıklayın... Zaten Erkek erkede Gül vermezki anca DEGISIKLIK olursa ozaman olur )))
Artemis Özel Üye Özel üye 4 Hzr 2021 #33 düşündüm de bana bugüne kadar gül veren hiç olmadı yaa mutlu olur teşekkür ederdim napılabilir ki başka
düşündüm de bana bugüne kadar gül veren hiç olmadı yaa mutlu olur teşekkür ederdim napılabilir ki başka
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Hzr 2021 #34 ben terslensemde basimada yesem elimdeki gülü verirdim ha almaz basima calar yinede tesekkür ederdim cünki gülü onun elinden kafama yedigim icin
ben terslensemde basimada yesem elimdeki gülü verirdim ha almaz basima calar yinede tesekkür ederdim cünki gülü onun elinden kafama yedigim icin
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #35 KeReM @ dediki: Çakarım ağzının üstüne yumruğu Genişletmek için tıklayın... Siz de yumruk atmaya ne kadar meraklısınız o gülü veren kadın da mı olsa cakardın yumruğu yesim434 dediki: Zaten Erkek erkede Gül vermezki anca DEGISIKLIK olursa ozaman olur ))) Genişletmek için tıklayın... Öyle canım ya hemen de üstüne alınmış işte☺ Artemis dediki: düşündüm de bana bugüne kadar gül veren hiç olmadı yaa mutlu olur teşekkür ederdim napılabilir ki başka Genişletmek için tıklayın... Düşündüğün şeye bak ablası ya ablan olarak ben veririm sana gül Bütün güller veda olsun sana Bu arada varsın vermesinler ya verenleri de görüyoruz☺
KeReM @ dediki: Çakarım ağzının üstüne yumruğu Genişletmek için tıklayın... Siz de yumruk atmaya ne kadar meraklısınız o gülü veren kadın da mı olsa cakardın yumruğu yesim434 dediki: Zaten Erkek erkede Gül vermezki anca DEGISIKLIK olursa ozaman olur ))) Genişletmek için tıklayın... Öyle canım ya hemen de üstüne alınmış işte☺ Artemis dediki: düşündüm de bana bugüne kadar gül veren hiç olmadı yaa mutlu olur teşekkür ederdim napılabilir ki başka Genişletmek için tıklayın... Düşündüğün şeye bak ablası ya ablan olarak ben veririm sana gül Bütün güller veda olsun sana Bu arada varsın vermesinler ya verenleri de görüyoruz☺
KeReM @ Özel Üye Özel üye 5 Hzr 2021 #36 Lelis dediki: Siz de yumruk atmaya ne kadar meraklısınız o gülü veren kadın da mı olsa cakardın yumruğu Genişletmek için tıklayın... Erkek erkeğe gül mü verir sözüm erkekler için tabiki.
Lelis dediki: Siz de yumruk atmaya ne kadar meraklısınız o gülü veren kadın da mı olsa cakardın yumruğu Genişletmek için tıklayın... Erkek erkeğe gül mü verir sözüm erkekler için tabiki.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Hzr 2021 #37 KeReM @ dediki: Erkek erkeğe gül mü verir sözüm erkekler için tabiki. Genişletmek için tıklayın...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Hzr 2022 #38 yahu ben birine verdim basima firlatti ne anlama geliyor acaba