bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #1 Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Beşiktaş kazanırsa 1000 transfer edecem sana kazanamazsa sen 1000 vercen varmısın @Sentinus
Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde Beşiktaş kazanırsa 1000 transfer edecem sana kazanamazsa sen 1000 vercen varmısın @Sentinus
OBir MEB Özel üye 14 Arl 2015 #2 Ben de katılabilirim ama 500 lik bir katılım olur benimki. GS 'li olmama rağmen ben BJK diyorum. İddiaya giren varsa 250 TL çalışır.
Ben de katılabilirim ama 500 lik bir katılım olur benimki. GS 'li olmama rağmen ben BJK diyorum. İddiaya giren varsa 250 TL çalışır.
OBir MEB Özel üye 14 Arl 2015 #4 Anket soruları GS mi yoksa BJK mi şeklinde olsa daha iyi olmaz mıydı? Örneğin BJK-Sentinus ve GS-bivatandaş.
Anket soruları GS mi yoksa BJK mi şeklinde olsa daha iyi olmaz mıydı? Örneğin BJK-Sentinus ve GS-bivatandaş.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #5 OBir dediki: Ben de katılabilirim ama 500 lik bir katılım olur benimki. GS 'li olmama rağmen ben BJK diyorum. İddiaya giren varsa 250 TL çalışır. Genişletmek için tıklayın... niye yaw takımınına güvenmiyonmu
OBir dediki: Ben de katılabilirim ama 500 lik bir katılım olur benimki. GS 'li olmama rağmen ben BJK diyorum. İddiaya giren varsa 250 TL çalışır. Genişletmek için tıklayın... niye yaw takımınına güvenmiyonmu
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #6 kAşİf dediki: maç hangisinin sahasında.. Genişletmek için tıklayın... maç olimpiyatta abi beşiktaşın sahasında
kAşİf dediki: maç hangisinin sahasında.. Genişletmek için tıklayın... maç olimpiyatta abi beşiktaşın sahasında
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #7 OBir dediki: Anket soruları GS mi yoksa BJK mi şeklinde olsa daha iyi olmaz mıydı? Örneğin BJK-Sentinus ve GS-bivatandaş. Genişletmek için tıklayın... Bilerek öyle yaptım. GS yi sevmeyip beni seven fenerli trabzonluları falan tarafıma çekmek için
OBir dediki: Anket soruları GS mi yoksa BJK mi şeklinde olsa daha iyi olmaz mıydı? Örneğin BJK-Sentinus ve GS-bivatandaş. Genişletmek için tıklayın... Bilerek öyle yaptım. GS yi sevmeyip beni seven fenerli trabzonluları falan tarafıma çekmek için
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 14 Arl 2015 #8 Tamam bana uyar hacı Beşiktaşa kendimden çok güveniyorum
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #9 Sentinus dediki: Tamam bana uyar hacı Beşiktaşa kendimden çok güveniyorum Genişletmek için tıklayın... Beraberlikte benim ama anlaştıkmı.
Sentinus dediki: Tamam bana uyar hacı Beşiktaşa kendimden çok güveniyorum Genişletmek için tıklayın... Beraberlikte benim ama anlaştıkmı.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 14 Arl 2015 #10 O zaman ortaklaşa 1000 er nakite dönüştürüp Loseve bagislayalim?