bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #11 Sentinus dediki: O zaman ortaklaşa 1000 er nakite dönüştürüp Loseve bagislayalim? Genişletmek için tıklayın... olur neden olmasın
Sentinus dediki: O zaman ortaklaşa 1000 er nakite dönüştürüp Loseve bagislayalim? Genişletmek için tıklayın... olur neden olmasın
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 14 Arl 2015 #12 bivatandaş dediki: olur neden olmasın Genişletmek için tıklayın... Anlaştık o zaman
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #15 Beşiktaş alnının akıyla hakederek kazandı. Tebrikler BEŞİKTAŞ, Tebrikler @Sentinus
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 14 Arl 2015 #17 Ohom Ohom mütevazi olamiycam hiç Gunayin hatası hariç kusursuz oynadık
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 14 Arl 2015 #18 1000 hesabına tranfer edilmiştir.Sen gerekeni yaparsın. Tebrikler tekrardan
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 14 Arl 2015 #19 bivatandaş dediki: 1000 hesabına tranfer edilmiştir.Sen gerekeni yaparsın. Tebrikler tekrardan Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam. Ben çıktığından beri diyorum biriktirip Loseve bağış yapi cam diye seninde tuzun olsun
bivatandaş dediki: 1000 hesabına tranfer edilmiştir.Sen gerekeni yaparsın. Tebrikler tekrardan Genişletmek için tıklayın... Eyvallah hocam. Ben çıktığından beri diyorum biriktirip Loseve bağış yapi cam diye seninde tuzun olsun
OBir MEB Özel üye 16 Arl 2015 #20 bivatandaş dediki: niye yaw takımınına güvenmiyonmu Genişletmek için tıklayın... Güven başka, mantık başka şeyler. Güven, sınırlar bilindiği sürece yararlıdır.
bivatandaş dediki: niye yaw takımınına güvenmiyonmu Genişletmek için tıklayın... Güven başka, mantık başka şeyler. Güven, sınırlar bilindiği sürece yararlıdır.