Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Ock 2021 #201 yilmaz27 dediki: yeni syfan hayirli olsun yeni actigin sayfada bol bol güzel paylasimlarin olsun Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim?
yilmaz27 dediki: yeni syfan hayirli olsun yeni actigin sayfada bol bol güzel paylasimlarin olsun Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ock 2021 #202 AybüKe dediki: Paylaşırım ya ne olacak Genişletmek için tıklayın... Paylaştıkların öyle kalsın şimdilik
AybüKe dediki: Paylaşırım ya ne olacak Genişletmek için tıklayın... Paylaştıkların öyle kalsın şimdilik
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Ock 2021 #203 "Bir gidişi asla tek başına yapmaz insan;biri iter, biri gider."
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Ock 2021 #204 “iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken” Dostoyevsky
“iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken” Dostoyevsky
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Ock 2021 #205 Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan. Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam. Genişletmek için tıklayın... Özdemir Asaf
Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan. Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam. Genişletmek için tıklayın... Özdemir Asaf
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Ock 2021 #206 "İyi kadınlar p....ç adamlara, iyi adamlar hiç kadınlara yâr kaldıkça; Aşk kimsenin yanına kâr kalmayacak.."
"İyi kadınlar p....ç adamlara, iyi adamlar hiç kadınlara yâr kaldıkça; Aşk kimsenin yanına kâr kalmayacak.."
Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Şbt 2021 #207 Ey sol yanıma düşen inci sızım öyle tepkisiz kalma yaktığın yürektir çıra değil
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Şbt 2021 #209 Her şey nasip dedi meczup… Ve ekledi… Nasibinde olmayanı, Yüreğinde taşımak var ya…! O da nasip….
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Şbt 2021 #210 ""Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, ağzına dolar insanın. Sussan; acıtır, konuşsan; kanatır."