Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Hzr 2021 #241 KaderKatibi dediki: Nerden bildin bacım... Genişletmek için tıklayın... Bilirim abim Gönül Dağında geçmişti bu söz can evimden yakaladı beni bizim de gönlümüz yorgun kalbimiz kırgın
KaderKatibi dediki: Nerden bildin bacım... Genişletmek için tıklayın... Bilirim abim Gönül Dağında geçmişti bu söz can evimden yakaladı beni bizim de gönlümüz yorgun kalbimiz kırgın
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Hzr 2021 #242 Ne kadar ilerlersek ilerleyelim hayat istemediği sürece aynı yerdeyiz...
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #243 Bak Mathilda, insanlar için gözlerini feda etsen, zaten kördü derler Leon
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Tem 2021 #244 bence sen susmamayi tercih et kahr olmak daha iyi pisman olmaktan
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #245 yilmaz27 dediki: bence sen susmamayi tercih et kahr olmak daha iyi pisman olmaktan Genişletmek için tıklayın... Susmak en iyi cevap
yilmaz27 dediki: bence sen susmamayi tercih et kahr olmak daha iyi pisman olmaktan Genişletmek için tıklayın... Susmak en iyi cevap
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Tem 2021 #247 Derin sularda ne işin var yüzme bilmiyorsan benim gibi kıyılarda dolan