Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ekm 2018 #62 Nе hüzün bitirdi bеni nеdе üzüntün bitirdi içimdеki sеvgiyi, aldatılmak varmış kadеrimdе olmayan aşkmış sahtеkârlıklarla süslеmişsin sеn hayatını.
Nе hüzün bitirdi bеni nеdе üzüntün bitirdi içimdеki sеvgiyi, aldatılmak varmış kadеrimdе olmayan aşkmış sahtеkârlıklarla süslеmişsin sеn hayatını.
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ekm 2018 #63 En sevdiğim mevsime geldik; Yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar, hüzündür. Hüzün ise, ben demekti
En sevdiğim mevsime geldik; Yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar, hüzündür. Hüzün ise, ben demekti
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Ekm 2018 #65 Aslında güne ne güzel başlamıştım ama sonra yine kendi kendime nazar ettim. İnsanın kendine nazarı değer mi hiç benim değiyor galiba
Aslında güne ne güzel başlamıştım ama sonra yine kendi kendime nazar ettim. İnsanın kendine nazarı değer mi hiç benim değiyor galiba
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2018 #66 AybüKe dediki: Aslında güne ne güzel başlamıştım ama sonra yine kendi kendime nazar ettim. İnsanın kendine nazarı değer mi hiç benim değiyor galiba Genişletmek için tıklayın... Benimde değiyor..
AybüKe dediki: Aslında güne ne güzel başlamıştım ama sonra yine kendi kendime nazar ettim. İnsanın kendine nazarı değer mi hiç benim değiyor galiba Genişletmek için tıklayın... Benimde değiyor..
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Ekm 2018 #67 KıRMıZı dediki: Benimde değiyor.. Genişletmek için tıklayın... Kendimizi kendimizden korumak lazım galiba içimizden geçirmiye bile gelmiyor
KıRMıZı dediki: Benimde değiyor.. Genişletmek için tıklayın... Kendimizi kendimizden korumak lazım galiba içimizden geçirmiye bile gelmiyor
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Ksm 2018 #68 Saklı düşler, sağlıklı gülüşler.. Aklıma bişey gelmedi
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ksm 2018 #69 "İnsanlara kendimi anlatmayı; işlerine geleni duyduklarını farkettiğimde bıraktım.."
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ksm 2018 #70 [*]Göründükleri gibi olmalıdır insanlar. Eğer değillerse; hiç görünmesinler daha iyi.