Düş Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2017 #22 -araz- dediki: Ya çok istiyorum bu konuyu ama fırsat bulamıyorum Genişletmek için tıklayın... Ben anlamam. En kisa zamanda firsat yaratip katiliyorsun canım
-araz- dediki: Ya çok istiyorum bu konuyu ama fırsat bulamıyorum Genişletmek için tıklayın... Ben anlamam. En kisa zamanda firsat yaratip katiliyorsun canım
Düş Özel Üye Özel üye 4 Arl 2017 #29 YoRuMSuZ dediki: Yarın yetiştirmeye çalışıcam resmi Genişletmek için tıklayın... cemree dediki: aaa bende varımm yarın akşama fotoyu atmış olurum @Düş =) Genişletmek için tıklayın... Hecem dediki: Ama ben de olmalıyım bu yarışmada Genişletmek için tıklayın... O halde sizden fotograf geldiginde baslatiyoruzz
YoRuMSuZ dediki: Yarın yetiştirmeye çalışıcam resmi Genişletmek için tıklayın... cemree dediki: aaa bende varımm yarın akşama fotoyu atmış olurum @Düş =) Genişletmek için tıklayın... Hecem dediki: Ama ben de olmalıyım bu yarışmada Genişletmek için tıklayın... O halde sizden fotograf geldiginde baslatiyoruzz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Arl 2017 #30 fotoğraf gönderebiliyor muyuz daha başlamadı sanırım bende katılmak istiyorumm n