Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2013 #343 MeRciMeK dediki: Kitabı bugün bitir diyor .. Genişletmek için tıklayın... Aynı sesi duyuyorum bende
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Nsn 2013 #344 Çağlayağmur dediki: Aynı sesi duyuyorum bende Genişletmek için tıklayın... Aynı sesiii lanetlenmiş bir ders kitabım için duymaktayım ama diğer yandan başucumda bana cilve yapan romanlar içinde duymaktayım çok arada kaldım çok
Çağlayağmur dediki: Aynı sesi duyuyorum bende Genişletmek için tıklayın... Aynı sesiii lanetlenmiş bir ders kitabım için duymaktayım ama diğer yandan başucumda bana cilve yapan romanlar içinde duymaktayım çok arada kaldım çok
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2013 #345 MeRciMeK dediki: Aynı sesiii lanetlenmiş bir ders kitabım için duymaktayım ama diğer yandan başucumda bana cilve yapan romanlar içinde duymaktayım çok arada kaldım çok Genişletmek için tıklayın... O sese deki ''ders kitabı bitecek sonra romanlar için seslen bana''
MeRciMeK dediki: Aynı sesiii lanetlenmiş bir ders kitabım için duymaktayım ama diğer yandan başucumda bana cilve yapan romanlar içinde duymaktayım çok arada kaldım çok Genişletmek için tıklayın... O sese deki ''ders kitabı bitecek sonra romanlar için seslen bana''
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 14 Ags 2014 #349 Ah o içimdeki ses yok mu... Ne dediğini bir anlasam...