Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 24 Ekm 2014 #373 içimdeki o ses ne demiyorki 24 saat çerez forumdan hiç çıkma diyor ... Fakat iş güç varda diyor ...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2014 #374 KıRMıZı dediki: Gözlerinin içine bakmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... bazı şeyleri englleme bakman gerekiyorsa bak.. abi tavsiyesi
KıRMıZı dediki: Gözlerinin içine bakmak istiyorum Genişletmek için tıklayın... bazı şeyleri englleme bakman gerekiyorsa bak.. abi tavsiyesi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2014 #376 KıRMıZı dediki: Bakamıyorum uzakta Genişletmek için tıklayın... çokmu uzakta
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2014 #378 KıRMıZı dediki: Evet çok uzakta Genişletmek için tıklayın... bunları yazarken sanki derininde bir yerde ağlama hissinmi var ???
KıRMıZı dediki: Evet çok uzakta Genişletmek için tıklayın... bunları yazarken sanki derininde bir yerde ağlama hissinmi var ???
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ekm 2014 #379 kAşİf dediki: bunları yazarken sanki derininde bir yerde ağlama hissinmi var ??? Genişletmek için tıklayın... Var o kdar uzaktaki gözlerine bakamıyorum..elini tutamıyorum ona sarılamıyorum...kopuyor benden bişi yapamıyorum...
kAşİf dediki: bunları yazarken sanki derininde bir yerde ağlama hissinmi var ??? Genişletmek için tıklayın... Var o kdar uzaktaki gözlerine bakamıyorum..elini tutamıyorum ona sarılamıyorum...kopuyor benden bişi yapamıyorum...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 24 Ekm 2014 #380 KıRMıZı dediki: Var o kdar uzaktaki gözlerine bakamıyorum..elini tutamıyorum ona sarılamıyorum...kopuyor benden bişi yapamıyorum... Genişletmek için tıklayın... mesafeler küçük aşkları bitirir büyük aşkları dahada büyütür lütfen unutma,eğer böyle olmasaydı o zaman sıkıntı vardı
KıRMıZı dediki: Var o kdar uzaktaki gözlerine bakamıyorum..elini tutamıyorum ona sarılamıyorum...kopuyor benden bişi yapamıyorum... Genişletmek için tıklayın... mesafeler küçük aşkları bitirir büyük aşkları dahada büyütür lütfen unutma,eğer böyle olmasaydı o zaman sıkıntı vardı