yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2013 #21 RUZG4R dediki: Aklıma gelmediğinden değil tamamen kendimi övmeyi sevmediğimden söylemiyorum işte Genişletmek için tıklayın... oyy çok mütevazisin yine
RUZG4R dediki: Aklıma gelmediğinden değil tamamen kendimi övmeyi sevmediğimden söylemiyorum işte Genişletmek için tıklayın... oyy çok mütevazisin yine
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2013 #22 yaren* dediki: oyy çok mütevazisin yine Genişletmek için tıklayın... Naparsın mükemmel olmak böyle bir şey .. ( Allahım kendimden nefret ettim )
yaren* dediki: oyy çok mütevazisin yine Genişletmek için tıklayın... Naparsın mükemmel olmak böyle bir şey .. ( Allahım kendimden nefret ettim )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2013 #23 RUZG4R dediki: Naparsın mükemmel olmak böyle bir şey .. ( Allahım kendimden nefret ettim ) Genişletmek için tıklayın... bende edeyimmi
RUZG4R dediki: Naparsın mükemmel olmak böyle bir şey .. ( Allahım kendimden nefret ettim ) Genişletmek için tıklayın... bende edeyimmi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2013 #24 yaren* dediki: bende edeyimmi Genişletmek için tıklayın... ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata
yaren* dediki: bende edeyimmi Genişletmek için tıklayın... ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Nsn 2013 #25 RUZG4R dediki: ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata Genişletmek için tıklayın... sen benim yazılarımı mı copy paste ediyorsun bunlar benim cümlelerim çalmayalım lütfen
RUZG4R dediki: ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata Genişletmek için tıklayın... sen benim yazılarımı mı copy paste ediyorsun bunlar benim cümlelerim çalmayalım lütfen
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2013 #26 HAYAL__ dediki: sen benim yazılarımı mı copy paste ediyorsun bunlar benim cümlelerim çalmayalım lütfen Genişletmek için tıklayın... Valla görmedim :// nereye yazdın :/
HAYAL__ dediki: sen benim yazılarımı mı copy paste ediyorsun bunlar benim cümlelerim çalmayalım lütfen Genişletmek için tıklayın... Valla görmedim :// nereye yazdın :/
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2013 #27 RUZG4R dediki: ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata Genişletmek için tıklayın... yorum yapamıyorum şu an tıkandım
RUZG4R dediki: ben harikayım ben mükemmelim ben inanılmazım ,ben ,ben ben , Böyle bir adamı kim sever yahu durdugun hata Genişletmek için tıklayın... yorum yapamıyorum şu an tıkandım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 8 Nsn 2013 #28 yaren* dediki: yorum yapamıyorum şu an tıkandım Genişletmek için tıklayın... Hadiii canımmmmmm sennnnn tıkandınnnnn hemen not alıyorum bunu
yaren* dediki: yorum yapamıyorum şu an tıkandım Genişletmek için tıklayın... Hadiii canımmmmmm sennnnn tıkandınnnnn hemen not alıyorum bunu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Nsn 2013 #29 RUZG4R dediki: Hadiii canımmmmmm sennnnn tıkandınnnnn hemen not alıyorum bunu Genişletmek için tıklayın... hata verdim kabul ediyorum hemen resetlicem kendimi
RUZG4R dediki: Hadiii canımmmmmm sennnnn tıkandınnnnn hemen not alıyorum bunu Genişletmek için tıklayın... hata verdim kabul ediyorum hemen resetlicem kendimi