yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ags 2012 #11 arz-ı hal dediki: yemeklerin önemli olan kısmı tarifi yap,görüntüyü de sen ekle nasılım ama gezmekten diil,şeker den olmuş üstüne de gezince daha fena oldu Genişletmek için tıklayın... ne akıllısın sen öyle
arz-ı hal dediki: yemeklerin önemli olan kısmı tarifi yap,görüntüyü de sen ekle nasılım ama gezmekten diil,şeker den olmuş üstüne de gezince daha fena oldu Genişletmek için tıklayın... ne akıllısın sen öyle
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Ags 2012 #12 arz-ı hal dediki: : gezmekten diil,şeker den olmuş üstüne de gezince daha fena oldu Genişletmek için tıklayın... tamam işte bende öyle dedim hastayım falan demez gezer
arz-ı hal dediki: : gezmekten diil,şeker den olmuş üstüne de gezince daha fena oldu Genişletmek için tıklayın... tamam işte bende öyle dedim hastayım falan demez gezer
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 5 Ags 2012 #13 sitem* dediki: ne akıllısın sen öyle Genişletmek için tıklayın... abimin kardeşiyim olacak o kadar RUZG4R dediki: tamam işte bende öyle dedim hastayım falan demez gezer Genişletmek için tıklayın... bak bu doğru beni hiç bir şey evde tutamaz
sitem* dediki: ne akıllısın sen öyle Genişletmek için tıklayın... abimin kardeşiyim olacak o kadar RUZG4R dediki: tamam işte bende öyle dedim hastayım falan demez gezer Genişletmek için tıklayın... bak bu doğru beni hiç bir şey evde tutamaz