kelebek -ütopik- V.I.P 9 Ekm 2007 #132 Temel Fadime'yi buzdolabına koymuş neden? İlişkileri bozulmasın diye ıykkk
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ekm 2007 #133 Hohohoho PPPPPPPPPPPPPPPPPP Amma güldüm valla Hoca seni sordu. Hangi hoca Nasrettin DDDDDDDD Hatırladığım tek bu şimdilik
Hohohoho PPPPPPPPPPPPPPPPPP Amma güldüm valla Hoca seni sordu. Hangi hoca Nasrettin DDDDDDDD Hatırladığım tek bu şimdilik
kelebek -ütopik- V.I.P 9 Ekm 2007 #134 Deniz'in ortasında ne var? n harfi ama valla temel fadime hakkaten komikmiş bence
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Ekm 2007 #135 Hemşire ikinci çocuğunu doğuran zenciye ne demiş? Tüh bu da yanmış
ahbeabi Uzman 10 Ekm 2007 #136 Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang çok kızar. Mayın tarlasından geçersen ne olur ? May çok kızar…
ahbeabi Uzman 10 Ekm 2007 #137 Top yan ağlarda ben ağlamaz mıyım? adam suya düşmüş ama batmamış neden? çünkü tipi kayıkmış
ahbeabi Uzman 10 Ekm 2007 #138 Yumurtayı sahanda mı yersin deplasmanda mı? Limonun yarısına ne denir? Limbeş II. Viyana Kuşatması neden sona ermiş? Çünkü, atacak kuş kalmamış
Yumurtayı sahanda mı yersin deplasmanda mı? Limonun yarısına ne denir? Limbeş II. Viyana Kuşatması neden sona ermiş? Çünkü, atacak kuş kalmamış