__nUrAy__ Usta 15 Nsn 2008 #231 k:anne bn vejeteryan oldum a:kızım bn akşam sana balık kızartırım hiç bişeyin kalmaz
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mys 2008 #232 Abi beni niye anlamıyon, sende idrak yolları enfeksiyonu mu var?
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mys 2008 #235 O kadar kekemeydi ki, kendisine saldıran adama “Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim” diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu.
O kadar kekemeydi ki, kendisine saldıran adama “Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim” diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu.
incikk Üstat 26 Mys 2008 #236 Bir kadın yürüyormuş fıstık gibiymiş sonra araba çarpmış bu kadına ne olmu Ne olucak Fıstık Ezmesi olmuş:V
Bir kadın yürüyormuş fıstık gibiymiş sonra araba çarpmış bu kadına ne olmu Ne olucak Fıstık Ezmesi olmuş:V
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Hzr 2008 #238 Senin SevGinDe YaLanmış..Bana YaLanmamış SevGi LaZım..
M mois Ziyaretçi 17 Tem 2008 #239 adamın biri fabrikada şefmiş ismide tali bir gün işe gelmemiş evi aramışlar efendim şef tali işe gelmedi buyrun ben kayısıyım......
adamın biri fabrikada şefmiş ismide tali bir gün işe gelmemiş evi aramışlar efendim şef tali işe gelmedi buyrun ben kayısıyım......