r0se Forum Onuru Özel üye 25 Mrt 2014 #403 hahahha Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis? Cok korkuyorum elimi tutar misin ???
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 26 Mrt 2014 #404 ehehe - 77 neden ikiye bölünmez? - Neden? - Çünkü sevenler ayrılmaz! ...
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Nsn 2014 #405 Neymiş beni arkadaşı gibi görüyormuş. Ben leyla ile mecnun olabileceğimizi düşünürken, O zeki ile metin olduğumuzu düşünüyormuş. Vay anasını.
Neymiş beni arkadaşı gibi görüyormuş. Ben leyla ile mecnun olabileceğimizi düşünürken, O zeki ile metin olduğumuzu düşünüyormuş. Vay anasını.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2014 #406 -Güneşim olur musun? +tabiki olurum -o zaman 160.000 km uzağımda dur.
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Nsn 2014 #407 Yağdı üzerime yaz günü kar, hasretinden prangalar eskittim ey yar, sensiz bu ev soğuk, sokak dar, bilir misin show'da yine doktorlar var.
Yağdı üzerime yaz günü kar, hasretinden prangalar eskittim ey yar, sensiz bu ev soğuk, sokak dar, bilir misin show'da yine doktorlar var.
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2014 #408 -Kanka ! +Efendim kanka -duydum ki banyoya 3 kişi giriyomuşsun. +Valla yalan kanka. -sen, hacı ve şakir. Ne ayaksın lan sen
-Kanka ! +Efendim kanka -duydum ki banyoya 3 kişi giriyomuşsun. +Valla yalan kanka. -sen, hacı ve şakir. Ne ayaksın lan sen
cemree =)=) V.I.P 2 Ags 2014 #410 Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis? Cok korkuyorum elimi tutar misin ???