Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Ekm 2018 #1 "İyi ki İtalya da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyanca bilmiyoruz! " Çayda çıra oynadım. Kahvede bitmişti o yüzden oynayamadım. Sinüs 60, kosinüs tutmuş
"İyi ki İtalya da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyanca bilmiyoruz! " Çayda çıra oynadım. Kahvede bitmişti o yüzden oynayamadım. Sinüs 60, kosinüs tutmuş
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ekm 2018 #2 Gerçekten iticiler ? Tek oy kullanımı olmasaydı hepsine verirsin oyumu.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 6 Ksm 2018 #3 Yarışma devam ediyor. Oy kullanmayanlara konuyu güncelliyeyim ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ksm 2018 #4 Yarışmanın kazananı @YoRuMSuZ olmuştur Tebessüm artık birincilik rankını devretme zamanı geldi sanırım
Yarışmanın kazananı @YoRuMSuZ olmuştur Tebessüm artık birincilik rankını devretme zamanı geldi sanırım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Ksm 2018 #5 AybüKe dediki: Yarışmanın kazananı @YoRuMSuZ olmuştur Tebessüm artık birincilik rankını devretme zamanı geldi sanırım Genişletmek için tıklayın... Ikinci olmakta iyidir Tebrikler @YoRuMSuZ ☺
AybüKe dediki: Yarışmanın kazananı @YoRuMSuZ olmuştur Tebessüm artık birincilik rankını devretme zamanı geldi sanırım Genişletmek için tıklayın... Ikinci olmakta iyidir Tebrikler @YoRuMSuZ ☺
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Ksm 2018 #6 VE bu ilk yarışma birinciliğim, ikincilik ve üçüncülük bile görmemiştim, gerçi 3.lük bankoymuş Tebrikleri alalım arkadaşlar
VE bu ilk yarışma birinciliğim, ikincilik ve üçüncülük bile görmemiştim, gerçi 3.lük bankoymuş Tebrikleri alalım arkadaşlar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2018 #8 Oylama süresi bitmemişmiydi sanki 3. numaralı slogan 1. gibi duruyorda.
Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Ksm 2018 #10 TeBeSSüm dediki: Yarisma iptal olsun hile var ?? Genişletmek için tıklayın... Zaten fazla talepte olmadı cnm sonradan gelip kim oy verdi anlamadım ben yerinde sayıyor diye sonucu açıklamıştım ama o bir oy işi bozu
TeBeSSüm dediki: Yarisma iptal olsun hile var ?? Genişletmek için tıklayın... Zaten fazla talepte olmadı cnm sonradan gelip kim oy verdi anlamadım ben yerinde sayıyor diye sonucu açıklamıştım ama o bir oy işi bozu