cemree =)=) V.I.P 29 Hzr 2014 #24 Kupalara karşı benimde bir merakım var. Gördüğüm her ilginç kupayı alırım. Ama buradaki bir kaç taneye bayıldım ve bulabilirmiyim bilmiyorum =)
Kupalara karşı benimde bir merakım var. Gördüğüm her ilginç kupayı alırım. Ama buradaki bir kaç taneye bayıldım ve bulabilirmiyim bilmiyorum =)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Hzr 2014 #25 Çok değişik ve güzeller. Benimde değişik bir kupaya ihtiyacım var ) Bulursam bende alırım bir tane
cemree =)=) V.I.P 30 Hzr 2014 #27 Bu kupanın satıldığı bir yeri gören duyan bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Bu kupanın satıldığı bir yeri gören duyan bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
dderya kOkOşŞ V.I.P 30 Hzr 2014 #28 Hepsi de cok hosuma gitti.. ama hic rastlamadim bu kadar ilginc ve yaratici seyler satan dukkanlara.. Izmir'de nerde bulunabilir ki acaba..
Hepsi de cok hosuma gitti.. ama hic rastlamadim bu kadar ilginc ve yaratici seyler satan dukkanlara.. Izmir'de nerde bulunabilir ki acaba..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2014 #29 Kendime has özel bardak alıp kaybolmasın yada kimse almasın diye nekadarda uğraşsam yinede boş.Bardak almaktan usandım artık
Kendime has özel bardak alıp kaybolmasın yada kimse almasın diye nekadarda uğraşsam yinede boş.Bardak almaktan usandım artık