Düş Özel Üye Özel üye 2 Mys 2017 #1 En fazla 2 Fotograf icin oy kullanabilirsiniz. Fotograf 1- Fotograf2- Fotograf3- Fotograf4- Fotograf5- Fotograf6-
En fazla 2 Fotograf icin oy kullanabilirsiniz. Fotograf 1- Fotograf2- Fotograf3- Fotograf4- Fotograf5- Fotograf6-
P Papatya V.I.P V.I.P 2 Mys 2017 #2 Sonuncu olucağım galiba Şimdiden belli bence sonuçlar. Bol şans. Bu renkler fotoğrafların orjinal renkleri mi? Resim üzerinde renk tonlarını ayarlamak serbest miydi?
Sonuncu olucağım galiba Şimdiden belli bence sonuçlar. Bol şans. Bu renkler fotoğrafların orjinal renkleri mi? Resim üzerinde renk tonlarını ayarlamak serbest miydi?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 3 Mys 2017 #4 bu kez ben de katıldım.hatta ilk kez katıldım bakalım sonuncu olmazsam iyidir.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Mys 2017 #5 -araz- dediki: bu kez ben de katıldım.hatta ilk kez katıldım bakalım sonuncu olmazsam iyidir. Genişletmek için tıklayın... Kulağıma söylesene kuzu hangisi senin
-araz- dediki: bu kez ben de katıldım.hatta ilk kez katıldım bakalım sonuncu olmazsam iyidir. Genişletmek için tıklayın... Kulağıma söylesene kuzu hangisi senin
Hecem Özel Üye Özel üye 3 Mys 2017 #6 Nasıl kaçırdım ben bu yarışmayı bin kunduz Çektiğim bir sürü resim vardı
Düş Özel Üye Özel üye 3 Mys 2017 #8 Papatya dediki: Sonuncu olucağım galiba Şimdiden belli bence sonuçlar. Bol şans. Bu renkler fotoğrafların orjinal renkleri mi? Resim üzerinde renk tonlarını ayarlamak serbest miydi? Genişletmek için tıklayın... Renklerde herhangi bir oynama mi varmis?
Papatya dediki: Sonuncu olucağım galiba Şimdiden belli bence sonuçlar. Bol şans. Bu renkler fotoğrafların orjinal renkleri mi? Resim üzerinde renk tonlarını ayarlamak serbest miydi? Genişletmek için tıklayın... Renklerde herhangi bir oynama mi varmis?