yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Eyl 2023 #12 Komşumun 5 yaşındakı kızı iş ten çıktım evin önüne beni bekleyip verdiği çiçek
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ekm 2023 #13 yesim434 dediki: Komşumun 5 yaşındakı kızı iş ten çıktım evin önüne beni bekleyip verdiği çiçek Ek dosyayı görüntüle 90500 Genişletmek için tıklayın... Nasıl güzel bir yürekleri var güzel kızımızın eline sağlık çok şanslisin canım minik güzellikten sana mutluluk veren bir hediye gelmiş.
yesim434 dediki: Komşumun 5 yaşındakı kızı iş ten çıktım evin önüne beni bekleyip verdiği çiçek Ek dosyayı görüntüle 90500 Genişletmek için tıklayın... Nasıl güzel bir yürekleri var güzel kızımızın eline sağlık çok şanslisin canım minik güzellikten sana mutluluk veren bir hediye gelmiş.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Arl 2023 #14 Bu çiçeği komşu kızı getirmişti
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Tem 2024 #15 Yazını gelmesi ile ne kadar Türkiye kadar sıcak olmasada sürekli yağmur yağsada biraz hava ısındığında Bahçemdeki güller ve. Çiçeklerim boy gösterdi
Yazını gelmesi ile ne kadar Türkiye kadar sıcak olmasada sürekli yağmur yağsada biraz hava ısındığında Bahçemdeki güller ve. Çiçeklerim boy gösterdi