• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

İlkokul öğretmeninizi nasıl hatırlıyorsunuz?

İlkokul öğretmeninin yeri herzaman özeldir bi öğrenci için.
Ya güzel izler bırakır.. Yada hatırlamak bile istemediğin anılar.
Oyüzden öğrencide bıraktığın izlenim çok önemli

Ve eminimki öğrencilerin seni çok seviyordur ve ilerde hep iyi hatırlayacaktır :)

bir yıllık deneyimime göre evet baya özel oldum onlar için..bi öğretmenden çok anne ya da bazen en yakın arkadaş oldum onlara hep ve inanılmaz güzel yıl geçirdik...umarım hep böyle devam eder meslek hayatım...

Gayet iri, heybetli hatırlıyor (idim) daha birkaç yıl önce karşılaştık meğer benim omuzlarıma gelen biriymiş :) Aslında ince bi detay var olayın özünde, saygının büyüklüğü bu ve saygı duyduğunuz insanın size verdiği sizin için önemlidir, alıcılarınızı açarsınız :P

matematiği çok severdi :D azcık despottu ama yinede ben severdim :D bide hiç beden dersi yaptırmazdı onu zaman kaybı olarak görüp yerine mat. çalıştırırdı. 5 yılda toplasan 4 defa beden dersine çıkmısızdır :D sevgili nesrin öğretmenim ((:

Erdal hocamm ahh melek gibi bi öğretmendi:)
Soyadını bile hatırlıyorum:)
Soyadımla ilgili yaptığı espriyi bile hatırlıyorum :D

2 tane ilkokul öğretmenim oldu mekan değişikliği yüzünden. Her ikisinide çok sevdim geçenlerde ilk öğretmenim olan Veysel beyle tesadüf eseri karşılaştık tabi o beni tanıyamadı. Çok severdim kendisini ve halada seviyorum. Bana gururla bakışı o gözlerindeki nem benide duygulandır. Bana ilk alfabeyi öğretendi. Anlayışlı sevecen ve iyilik severdi. Şimdilerde bembeyaz saçlarıyla tontonmu tonton olmuş. Diğer ilkokul öğretmenime gelince bir bayanı o disiplin o kibarlık o zerafet harika bir insandı ilkokulu bu öğretmenimle bitirdim. Çok teşekkür ediyorum her iki öğretmenlerimede ve her ikisininde bende yeri apayrıdır.

Canım öğretmenim. Onu çok seviyorum. İlkokul bitene kadar 3 öğretmen değişti ama o başkaydı... Yazılarını yorumlarını takip ederim arada. Canım öğretmenim. Hatice ÇİÇEKSEVER.

Geri