yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Şbt 2022 #21 Çoğu kanallar acılmıyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2022 #22 YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Düzeltmeler Versiyon 7'de çıkan açılmama sorunları düzeltildi. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...
YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Düzeltmeler Versiyon 7'de çıkan açılmama sorunları düzeltildi. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Nsn 2022 #23 YoRuMSuZ dediki: YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Düzeltmeler Güncellemenin devamını inceleyin... Genişletmek için tıklayın... bunun almanya kanallari eklemesi yokmu?? ustam
YoRuMSuZ dediki: YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Düzeltmeler Güncellemenin devamını inceleyin... Genişletmek için tıklayın... bunun almanya kanallari eklemesi yokmu?? ustam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2022 #24 Alman ulusal kanalların olduğunu sanmıyorum hocam. Ama belgeseller maçlar vs vs var menüde detaylı bilmiyorum. Türkiye için yeterli olduğu için detaylara bakmadım.
Alman ulusal kanalların olduğunu sanmıyorum hocam. Ama belgeseller maçlar vs vs var menüde detaylı bilmiyorum. Türkiye için yeterli olduğu için detaylara bakmadım.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 11 Tem 2022 #25 Ben bunu apk olarak smart TV'ye kurdum gel keyfim gel diyorum)
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Hzr 2023 #26 inat box çalışmıyor ?? @YoRuMSuZ ?? Son düzenleme: 27 Hzr 2023
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Hzr 2023 #27 SizinSesiniz dediki: Ben bunu apk olarak smart TV'ye kurdum gel keyfim gel diyorum) Genişletmek için tıklayın... Lg snart tv ye kuruluyormu bilgi verebilirmisin. Cep telefonun da tv ye yansıtarak izliyorum.
SizinSesiniz dediki: Ben bunu apk olarak smart TV'ye kurdum gel keyfim gel diyorum) Genişletmek için tıklayın... Lg snart tv ye kuruluyormu bilgi verebilirmisin. Cep telefonun da tv ye yansıtarak izliyorum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Hzr 2023 #28 yilmaz27 dediki: harika calisiyor tesekkürler Genişletmek için tıklayın... o zaman calisiyordu sonra net tv olarak degisti simdide hic acilmiyor
yilmaz27 dediki: harika calisiyor tesekkürler Genişletmek için tıklayın... o zaman calisiyordu sonra net tv olarak degisti simdide hic acilmiyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2023 #29 YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Yeni sürüm Yenilenmiş özelliklerle v12 sürümü. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...
YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Yeni sürüm Yenilenmiş özelliklerle v12 sürümü. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2024 #30 YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Yeni Sürüm Program kullanımı daha stabil hale getirildi. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...
YoRuMSuZ kullanıcı adlı kişi İnat BOX - Yoksa hala sizde yok mu? Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: Yeni Sürüm Program kullanımı daha stabil hale getirildi. Genişletmek için tıklayın... Güncellemenin devamını inceleyin...