nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Nsn 2021 #21 Yapmam da elimden geliyorsa yaptırmam da Ben kızınca ikinci adımı atmadan unutanlardanim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Nsn 2021 #22 nazenin dediki: Yapmam da elimden geliyorsa yaptırmam da Ben kızınca ikinci adımı atmadan unutanlardanim Genişletmek için tıklayın... Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ??
nazenin dediki: Yapmam da elimden geliyorsa yaptırmam da Ben kızınca ikinci adımı atmadan unutanlardanim Genişletmek için tıklayın... Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ??
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2021 #23 KuMRu dediki: Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ?? Genişletmek için tıklayın... Ay sen yapıyon galiba??
KuMRu dediki: Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ?? Genişletmek için tıklayın... Ay sen yapıyon galiba??
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Nsn 2021 #24 AyLiz dediki: Ay sen yapıyon galiba?? Genişletmek için tıklayın... Ayyy ne yapayım dayanamıyom ??
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Nsn 2021 #25 KuMRu dediki: Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ?? Genişletmek için tıklayın... @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ?
KuMRu dediki: Hemen mi unutuyon azıcık ta mı yok şöyle ucundan ahh şunu bir patlatsam da mı demiyom ?? Genişletmek için tıklayın... @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2021 #26 GüLüCüKツ dediki: @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ? Genişletmek için tıklayın... Haklısın ☺
GüLüCüKツ dediki: @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ? Genişletmek için tıklayın... Haklısın ☺
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Nsn 2021 #27 GüLüCüKツ dediki: @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ? Genişletmek için tıklayın... Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ??
GüLüCüKツ dediki: @nazenin Tanidiklarim arasinda en naif, en yufka yurekli insanlardan biri hep iyilikten yana, kötuluk olsun asla istemez, candir o ? Genişletmek için tıklayın... Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ??
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 5 Nsn 2021 #28 KuMRu dediki: Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ?? Genişletmek için tıklayın... Evet ikiside Candir caan oyle iyi niyetliler ki hepsi ayri ayri harika insanlar, burada zaman nasil geciyor anlamiyorum sayelerinde ?
KuMRu dediki: Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ?? Genişletmek için tıklayın... Evet ikiside Candir caan oyle iyi niyetliler ki hepsi ayri ayri harika insanlar, burada zaman nasil geciyor anlamiyorum sayelerinde ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2021 #29 KuMRu dediki: Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ?? Genişletmek için tıklayın... Bizde seni çok sevdik☺
KuMRu dediki: Şaka bir yana hepsi öyle @AyLiz @yesim434 çok sevdim sizi ?? Genişletmek için tıklayın... Bizde seni çok sevdik☺
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Nsn 2021 #30 GüLüCüKツ dediki: Evet ikiside Candir caan oyle iyi niyetliler ki hepsi ayri ayri harika insanlar, burada zaman nasil geciyor anlamiyorum sayelerinde ? Genişletmek için tıklayın... Sen olunca herşey daha da güzel oluyor canım burayı güzel yapanlar sizlersiniz bizler ne güzel aile olduk tüh tüh maşallah hepiniz de iyi ki varsınız?
GüLüCüKツ dediki: Evet ikiside Candir caan oyle iyi niyetliler ki hepsi ayri ayri harika insanlar, burada zaman nasil geciyor anlamiyorum sayelerinde ? Genişletmek için tıklayın... Sen olunca herşey daha da güzel oluyor canım burayı güzel yapanlar sizlersiniz bizler ne güzel aile olduk tüh tüh maşallah hepiniz de iyi ki varsınız?