iPhone 5S Ne Zaman Çıkacak ?

iPhone 5sin bir ay sonra piyasaya çıkacağı belirtildi.
Almanyada bir teknoloji blogunda yer alan haberde, Appleın yeni iPhone ürününü 6 Eylülde piyasaya çıkaracağı belirtildi.

Haberin Applea yakın oldukça ciddi kaynaklara dayandırılarak verildiğine dikkat çekildi.
Haberin gerçekleşmesi durumunda Appleda ürün lansmanları geleneği de bozulabilir.
Yeni model, diğer iPhone modellerinden daha erken bir tarihte piyasaya sürülmüş olacak. Apple, iPhone 5i 12 Eylül 2012de tanıtmış ve dokuz gün sonra ABDde satışa sunmuştu. iPhone 4S, 4 Ekim 2011de tanıtılıp, on gün sonra ABDde satışa sunulmuştu.

Blogda yer alan haberde modelin iki farklı seçeneceği olacağı da belirtildi ancak farklılıklara yönelik detay verilmedi.
Bununla birlikte, teknoloji dünyasında Appleın yeni iPhone ve iPad modelleri için daha büyük ekranları deneyeceğine işaret edilmişti.
Appleın yeni modellerinde çelik yerine plastik kasa kullanacağı da dedikodular arasında

Çok doğru bu telefonun neden bu kadar moda olduğunu anlamış değilim.Her çıkışında aynı tasarım sadece kalınlık ve özellik değişiyor :)

ve her 2 kişiden birinde,işletimcisi harika adamlar harika iş yapıyor ama sony,htc,lg,samsung(hiç sevmem ama) nokia lumia da iyidir,yani sırf birileri alıyor diye almak saçma geliyor bana :)

Alın benim telefondan rahat edin, hem kimsede yok hem konuşurken herkes size bakıyo bu deli mi ne diye :D:D Normalde bluetooth ile kullanmak gerek ama ben direkt kulağıma götürüyorum :P

SVXZMR4.webp

ve her 2 kişiden birinde,işletimcisi harika adamlar harika iş yapıyor ama sony,htc,lg,samsung(hiç sevmem ama) nokia lumia da iyidir,yani sırf birileri alıyor diye almak saçma geliyor bana :)

Evet bende nokiacılardanım :D Nokia da ki en büyük sorun market sisteminin olmaması var ama iyi uygulamalar bulmak zor :)

Alın benim telefondan rahat edin, hem kimsede yok hem konuşurken herkes size bakıyo bu deli mi ne diye :D:D Normalde bluetooth ile kullanmak gerek ama ben direkt kulağıma götürüyorum :P

Adminim en iyisi sizin ki yakında telefonlar sizin kinin boyuna gelecek zaten şu an okulda olmaz ama büyüyünce tercihimdir :D

Bu telefonun bir güzel tarafını daha söyleyim, konuşurken kesinlikle mimiklerinizden insanların bir sonuç çıkarmaları imkansız. Çünkü yüzünüzü neredeyse tamamen kapatıyor konuşurken :P

Geri