iPhone 5S Ne Zaman Çıkacak ?

iPhone 5sin bir ay sonra piyasaya çıkacağı belirtildi.
Almanyada bir teknoloji blogunda yer alan haberde, Appleın yeni iPhone ürününü 6 Eylülde piyasaya çıkaracağı belirtildi.

Haberin Applea yakın oldukça ciddi kaynaklara dayandırılarak verildiğine dikkat çekildi.
Haberin gerçekleşmesi durumunda Appleda ürün lansmanları geleneği de bozulabilir.
Yeni model, diğer iPhone modellerinden daha erken bir tarihte piyasaya sürülmüş olacak. Apple, iPhone 5i 12 Eylül 2012de tanıtmış ve dokuz gün sonra ABDde satışa sunmuştu. iPhone 4S, 4 Ekim 2011de tanıtılıp, on gün sonra ABDde satışa sunulmuştu.

Blogda yer alan haberde modelin iki farklı seçeneceği olacağı da belirtildi ancak farklılıklara yönelik detay verilmedi.
Bununla birlikte, teknoloji dünyasında Appleın yeni iPhone ve iPad modelleri için daha büyük ekranları deneyeceğine işaret edilmişti.
Appleın yeni modellerinde çelik yerine plastik kasa kullanacağı da dedikodular arasında

Süpermiş ama dikkat çekicide aynı zamanda 7' bir tabteli yüze götürmek :D
7.7' birtablet :) Aslında kenarlarındaki boşluklar olmasa çok daha kullanışlı. Samsung'un yeni çıkardığı telefon 6.3' ve kenarlarında hiç boşluk yok. Bu tablette öyle olsa (kenar boşluksuz) üstüne telefon falan tanımıyorum zaten :D

7.7' birtablet :) Aslında kenarlarındaki boşluklar olmasa çok daha kullanışlı. Samsung'un yeni çıkardığı telefon 6.3' ve kenarlarında hiç boşluk yok. Bu tablette öyle olsa (kenar boşluksuz) üstüne telefon falan tanımıyorum zaten :D

0,7' yi de unutmuşum :P Demi adminim İphone de neymiş öyle :D Al bunu her işini görsün.

Evet bende nokiacılardanım :D Nokia da ki en büyük sorun market sisteminin olmaması var ama iyi uygulamalar bulmak zor :)
tasarımına bayılıyorum lumianın lakin xepria z den memnunum ben:D ilk kullanıcılarından olmaktn guru duyuyorum :D

Adminim en iyisi sizin ki yakında telefonlar sizin kinin boyuna gelecek zaten şu an okulda olmaz ama büyüyünce tercihimdir :D

samsungları da sevemedim tasarımı yuvarlak biçimde,ben keskin tasarımlı telefonları seviyorum :D

Bu telefonun bir güzel tarafını daha söyleyim, konuşurken kesinlikle mimiklerinizden insanların bir sonuç çıkarmaları imkansız. Çünkü yüzünüzü neredeyse tamamen kapatıyor konuşurken :P

bu baya büyük,kadınların için sıkıntı yok çantalarına koyarlar ama erkekler için sıkıntı bence :P xepria da biraz fazla büyük xepria arc boyutlarında ama yuvarlak olmayan xaperia z özelliğinde bir telefon üretmeliler bence tabi :D :P

tasarımına bayılıyorum lumianın lakin xepria z den memnunum ben:D ilk kullanıcılarından olmaktn guru duyuyorum :D

samsungları da sevemedim tasarımı yuvarlak biçimde,ben keskin tasarımlı telefonları seviyorum :D

bu baya büyük,kadınların için sıkıntı yok çantalarına koyarlar ama erkekler için sıkıntı bence :P xepria da biraz fazla büyük xepria arc boyutlarında ama yuvarlak olmayan xaperia z özelliğinde bir telefon üretmeliler bence tabi :D :P

Benim şu an ki tercihim samsung ben de yuvarlak kesimi pek sevmem ama samsunga yakışıyor :P

Benim şu an ki tercihim samsung ben de yuvarlak kesimi pek sevmem ama samsunga yakışıyor :P

samsungu incelediğin zaman bir çok özellik hiç bir marka da yok iken ondan vardı diyorsun lakin işletimcisi sıkıtnılı ama öyle çok fazla bizi ilgilendiren bir konu değil,millet olarak dış görünüm ve fiyata bakarız biz :D :D gerisi mühim değil :D samsung s4 tavsiye etmem ama s3 iyidir,s4 plastikten sanki tasarımda farklılık olmalıydı bence:) bu arada samsung çok sağlamdır bu bir gerçek :)

Geri