yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ekm 2020 #31 yesim434 dediki: YESIM Yılmadım ayakta kaldım, yaşamak için Eninde sonunda biliyordum öleceğimi Şiirlerimi yazarken bu dünyaya İlk aşkımı anlatacaktım dizelerimde Masum bakışlı ilk aşkımı.. Genişletmek için tıklayın... süper
yesim434 dediki: YESIM Yılmadım ayakta kaldım, yaşamak için Eninde sonunda biliyordum öleceğimi Şiirlerimi yazarken bu dünyaya İlk aşkımı anlatacaktım dizelerimde Masum bakışlı ilk aşkımı.. Genişletmek için tıklayın... süper
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ekm 2020 #33 nazenin dediki: @yesim434 ablaa neler yapmışsın teşekkürler Genişletmek için tıklayın... asagi yukari coklarinin vardi dedim senin niye olmasin .))
nazenin dediki: @yesim434 ablaa neler yapmışsın teşekkürler Genişletmek için tıklayın... asagi yukari coklarinin vardi dedim senin niye olmasin .))
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Ekm 2020 #34 yesim434 dediki: asagi yukari coklarinin vardi dedim senin niye olmasin .)) Genişletmek için tıklayın... Ya abla canımsın çok dusuncelisin ??
yesim434 dediki: asagi yukari coklarinin vardi dedim senin niye olmasin .)) Genişletmek için tıklayın... Ya abla canımsın çok dusuncelisin ??