KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2016 #11 kardelenn dediki: Türkcenin azizligi iste diyelim ozaman Genişletmek için tıklayın... Benden ötürü. Net yazmadım.. Aklıma geleni direk yazdığım için oldu. Affet...
kardelenn dediki: Türkcenin azizligi iste diyelim ozaman Genişletmek için tıklayın... Benden ötürü. Net yazmadım.. Aklıma geleni direk yazdığım için oldu. Affet...
kardelenn Özel Üye Özel üye 24 Ags 2016 #12 KıRMıZı dediki: Benden ötürü. Net yazmadım.. Aklıma geleni direk yazdığım için oldu. Affet... Genişletmek için tıklayın... Hicde kiyamam yaa
KıRMıZı dediki: Benden ötürü. Net yazmadım.. Aklıma geleni direk yazdığım için oldu. Affet... Genişletmek için tıklayın... Hicde kiyamam yaa
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2016 #13 kardelenn dediki: Hicde kiyamam yaa Genişletmek için tıklayın...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #14 ZEYNEP = 2 + 6 + 1 + 8 + 6 + 2 = 35 => 8 (8) Kararlı ve Güçlü Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.
ZEYNEP = 2 + 6 + 1 + 8 + 6 + 2 = 35 => 8 (8) Kararlı ve Güçlü Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.