• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Isminizden memnun değilmisiniz ....!

Merak ettim forumda bni adımı bilmeyen var mı...sakladım mı ben sizden bu gerçeği...

Kırmızıyı seviyorum üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun bea...

şuan Emin olun hal hal olan bir yumak Gibiyim size kırmızı beymi desem yoksa kırmızı hanımmı desem bilemiyorum eger kelimeyi zavalide-i-kayyam etmişsek af ola ama cinsiyetiniz yazmıyor ve kırmızı unisex oldugu için kararsız kalkmaktan Başka Bir çeremiz Yok efendim

yeterince karıştırdığıma inanmıştım ama siz daha beterini yaptınız :D tebrik ediyorum :D

Efendim kalbinizi incittiysem yada kafanızı dahada karıstırdıysam özür Dilerim yıllara Sabrettiğiniz gibi aklınıza gelen nicki tabiki kullanacaksınız çünkü içinizdeki Sesi Dinlemeniz Gerekiyor ki Sizin mutlu olmanız için.

şuan Emin olun hal hal olan bir yumak Gibiyim size kırmızı beymi desem yoksa kırmızı hanımmı desem bilemiyorum eger kelimeyi zavalide-i-kayyam etmişsek af ola ama cinsiyetiniz yazmıyor ve kırmızı unisex oldugu için kararsız kalkmaktan Başka Bir çeremiz Yok efendim

O zamnı forumu biraz incele derim ben..biyografiler var...röportajlar var bir uğra o bölümlere...:)

ismimden memnun degilim ama yine de kullanıyorum işte. baska bir nick olsa çok sıkılırdım sanırım, kendimi kendim gibi hissedemezdim.

Kalıcı olmaya gelmemiştim ben buraya bakıp gidecektim ismi de çok fazla düşünmedim :P

Ayrıca keyfimiz ve kahyasıyla ilgili bir olay canımız öylede istemiş olabilir :))

Ben ismimi sevmiyorum açıkçası iki ismim var ama bana uğur getirmediler hiç
Forum ortamında ismini kullanan kişilerin sayısı nadirdir bana pek denk gelmedi zaten

Geri