Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Hzr 2011 #1 [*]Masumluğun Resmi [*]Mutluluğun Resmi [*]Hüznün Resmi [*]Çılgınlığın Resmi [*]Korkunun Resmi [*]Kardeşliğin Resmi Bu kategorilerden her biri için birer resim ekleyen ilk 3 kişiye 3.000 ödeyecem Not: Aynı Resimler olmamasına dikkat edin.. Yoksa ödülü alamazsınız
[*]Masumluğun Resmi [*]Mutluluğun Resmi [*]Hüznün Resmi [*]Çılgınlığın Resmi [*]Korkunun Resmi [*]Kardeşliğin Resmi Bu kategorilerden her biri için birer resim ekleyen ilk 3 kişiye 3.000 ödeyecem Not: Aynı Resimler olmamasına dikkat edin.. Yoksa ödülü alamazsınız
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Hzr 2011 #6 Bunlarda gayet iyi İkinci 3.000'de senin caglacim 3. kim olacak acaba
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Hzr 2011 #10 Zeynep katılmayı isterdim ama bu bilgisayar benim istediğim resimleri kabul etmiyor ben de tavrımı koyuyorum değiştirmiyorum seçtiklerimi. Sonuç olarak ortada resim falan yok
Zeynep katılmayı isterdim ama bu bilgisayar benim istediğim resimleri kabul etmiyor ben de tavrımı koyuyorum değiştirmiyorum seçtiklerimi. Sonuç olarak ortada resim falan yok