Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Hzr 2011 #12 Neyse ben çıkıyorum. Ekleyen 3. kişi olursa ödülünü yarın yollarım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2011 #15 Tamam benimki geçersizdir Nasıl bir iyilik var üstümde bu akşam ya
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Hzr 2011 #16 Adminim teşekkür ettim O bu değil de bilgisayar sinir etti anca kabul etti istekdiklerimi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Hzr 2011 #17 Zaten YORUMSUZ beren'in eklediği resmin aynısından eklediği için yine geçersiz sayılacaktı Yani hak buna deniyor galiba 'n geliyor yesüll'cüm İlk 3 tamamlanmıştır
Zaten YORUMSUZ beren'in eklediği resmin aynısından eklediği için yine geçersiz sayılacaktı Yani hak buna deniyor galiba 'n geliyor yesüll'cüm İlk 3 tamamlanmıştır
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Hzr 2011 #19 zeynocum bunu farklı bi şekilde yarışmaya döndürebilirz aslında... bi konu verilip o konuyla ilgili herkes bi resim ekler resimler yarışır..hangi resim daha çok begeni alırsa belli bi sürede o kazanmış olur ödülü nasıl olur sence?
zeynocum bunu farklı bi şekilde yarışmaya döndürebilirz aslında... bi konu verilip o konuyla ilgili herkes bi resim ekler resimler yarışır..hangi resim daha çok begeni alırsa belli bi sürede o kazanmış olur ödülü nasıl olur sence?
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Hzr 2011 #20 Bence de güzel olur. İyi fikir sayın Süper Moderatörüm