yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ags 2022 #31 can yürek dediki: zayıflamak için mideyi doldurmakta gerek Genişletmek için tıklayın... tam benim gafadan
can yürek dediki: zayıflamak için mideyi doldurmakta gerek Genişletmek için tıklayın... tam benim gafadan
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2022 #32 zaten ikininizinde kafa ayni y bogaz bogaz baska birsey yok ))) aman yiyinde sisin ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ags 2022 #33 Tatlı Cadı dediki: Yok cnm daha neler o kadar da deilde baya bi fazlam var diyelim Genişletmek için tıklayın... ya gittin köye ne geldiyse yedin iste ben hiuc bir sey esirgemiyorum ne gelse naz da etmiyorum yiyorum volla yemek bizim isimiz
Tatlı Cadı dediki: Yok cnm daha neler o kadar da deilde baya bi fazlam var diyelim Genişletmek için tıklayın... ya gittin köye ne geldiyse yedin iste ben hiuc bir sey esirgemiyorum ne gelse naz da etmiyorum yiyorum volla yemek bizim isimiz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ags 2022 #34 bende diyete basladim artik mutfaga gidip gelmiyorum televizyonu mutfaga aldim artik cikmiyorum
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 4 Ags 2022 #35 He yaa sorma durmadan yedim gelenede bas git yemem demedim seviyorum yemesini napayım veririz yaaa inşallah
He yaa sorma durmadan yedim gelenede bas git yemem demedim seviyorum yemesini napayım veririz yaaa inşallah
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Mrt 2023 #36 Kendine çeki düzen ver gereksiz insanları engelle dedim ilk beni engellemiş manyak
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Tem 2023 #37 ben diete basladim artik doyduktan sonra yemiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ekm 2023 #38 İtiraf ediyorum Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. kı benım billdirim sayım hiç yükselmiyor sizce bu neden ola bilir haydin bakalım. İtiraf ile soru birlikte geldi Cevapları alayım
İtiraf ediyorum Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. kı benım billdirim sayım hiç yükselmiyor sizce bu neden ola bilir haydin bakalım. İtiraf ile soru birlikte geldi Cevapları alayım