can yürek Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2022 #12 yesim434 dediki: Yok artık ya çocuk musun be kadın. Ufacık igneden korkacak ne vardi her yeri pisletin (hastamiz altına çiş yaptı Genişletmek için tıklayın... normal biri olsaydı sen akılı sayılırdın zaten
yesim434 dediki: Yok artık ya çocuk musun be kadın. Ufacık igneden korkacak ne vardi her yeri pisletin (hastamiz altına çiş yaptı Genişletmek için tıklayın... normal biri olsaydı sen akılı sayılırdın zaten
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 20 Ksm 2022 #13 yesim434 dediki: Kız ayılıp bayılma birde seninle ugraşmayalım Genişletmek için tıklayın... O kadar vaktim yok valla bayilmaya o derece dolu zamanlardan geçiyorum misalen bayilacam demiştim
yesim434 dediki: Kız ayılıp bayılma birde seninle ugraşmayalım Genişletmek için tıklayın... O kadar vaktim yok valla bayilmaya o derece dolu zamanlardan geçiyorum misalen bayilacam demiştim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ksm 2022 #14 ~Esinti~ dediki: O kadar vaktim yok valla bayilmaya o derece dolu zamanlardan geçiyorum misalen bayilacam demiştim Genişletmek için tıklayın... iste dolu zamanin oldugu icin yorgunluktan baygin düsersin
~Esinti~ dediki: O kadar vaktim yok valla bayilmaya o derece dolu zamanlardan geçiyorum misalen bayilacam demiştim Genişletmek için tıklayın... iste dolu zamanin oldugu icin yorgunluktan baygin düsersin