Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Şbt 2012 #31 eFSaNe_KaRTaL dediki: İyi güldüm yine akşam akşam.. Çok espirilisn zeyno.. Seviyorum seni Genişletmek için tıklayın... Çok espriliyimdir Ama sevme konusuna katılmıcam memlekette sevecek insan mı kalmadı
eFSaNe_KaRTaL dediki: İyi güldüm yine akşam akşam.. Çok espirilisn zeyno.. Seviyorum seni Genişletmek için tıklayın... Çok espriliyimdir Ama sevme konusuna katılmıcam memlekette sevecek insan mı kalmadı
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Şbt 2012 #32 yaren* dediki: bak bu noktada hemfikiriz işte bende anlamıyorum Genişletmek için tıklayın... Var bende Bişi ZeyNoO dediki: Çok espriliyimdir Ama sevme konusuna katılmıcam memlekette sevecek insan mı kalmadı Genişletmek için tıklayın... Haklısın ya bir an yazdım öyle..İnanma sen Bilirsin Hiç sevmem seni
yaren* dediki: bak bu noktada hemfikiriz işte bende anlamıyorum Genişletmek için tıklayın... Var bende Bişi ZeyNoO dediki: Çok espriliyimdir Ama sevme konusuna katılmıcam memlekette sevecek insan mı kalmadı Genişletmek için tıklayın... Haklısın ya bir an yazdım öyle..İnanma sen Bilirsin Hiç sevmem seni
M MADCAP Üye 15 Mys 2012 #33 ben şu iskambildeki vale varya onun cinsiyetini merak ediyorum. papaz var, kız var, vale var. vale hangi si kızmı erkekmi? kız desen değil gibi,erkek desen değil gibi
ben şu iskambildeki vale varya onun cinsiyetini merak ediyorum. papaz var, kız var, vale var. vale hangi si kızmı erkekmi? kız desen değil gibi,erkek desen değil gibi