KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #22 GüLüCüKツ dediki: Aynen @yesim434 soylemeden sende soyliyebilirsin aslinda neden seni bogmak istiyormuski ?? Genişletmek için tıklayın... Hı hı bende merak ettim çok heyecanlı oldu böyle gizem dolu sonunu merak ediyorum ??
GüLüCüKツ dediki: Aynen @yesim434 soylemeden sende soyliyebilirsin aslinda neden seni bogmak istiyormuski ?? Genişletmek için tıklayın... Hı hı bende merak ettim çok heyecanlı oldu böyle gizem dolu sonunu merak ediyorum ??
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Nsn 2021 #23 Aynen ya @YoRuMSuZ da merak ediyor, pek haberi yokmus gibi sanki ama bilemedim yani ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2021 #24 Dizi filmlerin en heyecanlı yerinde kesip haftayı bekletmek gibi oldu bu. @yesim434 lafı atmış ortaya kaçmış
Dizi filmlerin en heyecanlı yerinde kesip haftayı bekletmek gibi oldu bu. @yesim434 lafı atmış ortaya kaçmış
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #25 Şimdi @yesim434 gelip şaka yaptım dermiş ben şok ben hüsran ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2021 #26 KuMRu dediki: Şimdi @yesim434 gelip şaka yaptım dermiş ben şok ben hüsran ?? Genişletmek için tıklayın... Beklentiniz hangi yöndeydi acaba
KuMRu dediki: Şimdi @yesim434 gelip şaka yaptım dermiş ben şok ben hüsran ?? Genişletmek için tıklayın... Beklentiniz hangi yöndeydi acaba
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Nsn 2021 #27 KuMRu dediki: Şimdi @yesim434 gelip şaka yaptım dermiş ben şok ben hüsran ?? Genişletmek için tıklayın... Fikir verme ? pisman olup oyle demesin, merakimiza degecek biseydir umarim ??
KuMRu dediki: Şimdi @yesim434 gelip şaka yaptım dermiş ben şok ben hüsran ?? Genişletmek için tıklayın... Fikir verme ? pisman olup oyle demesin, merakimiza degecek biseydir umarim ??
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #28 YoRuMSuZ dediki: Beklentiniz hangi yöndeydi acaba Genişletmek için tıklayın... Boğacam demiş hemde ellerimle beklenti ne olabilir şiddet kan ihtiras veeeee sonunda göz yaşı ??
YoRuMSuZ dediki: Beklentiniz hangi yöndeydi acaba Genişletmek için tıklayın... Boğacam demiş hemde ellerimle beklenti ne olabilir şiddet kan ihtiras veeeee sonunda göz yaşı ??
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2021 #29 Aman allahım yaaa bir de izlemek için karşıya geçip rahat bir koltuğa at kendini olsun bitsin
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 11 Nsn 2021 #30 YoRuMSuZ dediki: Aman allahım yaaa bir de izlemek için karşıya geçip rahat bir koltuğa at kendini olsun bitsin Genişletmek için tıklayın... Kahve bile yaptım hayatımda ilk defa sosyal medya da birine linç girişiminde bulunuluyor izliyecem inşallah @yesim434 elin güçlüdür keyif alırız ??
YoRuMSuZ dediki: Aman allahım yaaa bir de izlemek için karşıya geçip rahat bir koltuğa at kendini olsun bitsin Genişletmek için tıklayın... Kahve bile yaptım hayatımda ilk defa sosyal medya da birine linç girişiminde bulunuluyor izliyecem inşallah @yesim434 elin güçlüdür keyif alırız ??