MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ksm 2010 #1 Onlar tek kişi kalıyolar gibi..Bizim arkadaşlardan duyuyorum 1 oda da 8 kişi kalıyolar falan bu kadarcık bile yer düşmüyo bi kişiye öyle bi durumda.. Bana çok mantıklı geldi..Yeşüllün dediği gibi çokta sevimli
Onlar tek kişi kalıyolar gibi..Bizim arkadaşlardan duyuyorum 1 oda da 8 kişi kalıyolar falan bu kadarcık bile yer düşmüyo bi kişiye öyle bi durumda.. Bana çok mantıklı geldi..Yeşüllün dediği gibi çokta sevimli
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 15 Ksm 2010 #3 sevimli ama küçük sanki bizim Türk versiyonu olursa daha geniş olmalı
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 15 Ksm 2010 #7 dış görünüşü sevimlii umarım içinde nefes alıp yaşayabiliyorlardır
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #8 Arkadaşlar olmicaksa, geyip yapamicaksam, arada bir dağıtmayacaksam hiç kalmam sokaklarda yatarım daha iyi
Arkadaşlar olmicaksa, geyip yapamicaksam, arada bir dağıtmayacaksam hiç kalmam sokaklarda yatarım daha iyi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #10 Hiçte bile olmuyodu gayette güzel kızları çekiştiriyoduk Eskiden çok eskiden