YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #12 Şakaydı asla kızların muhabbeti geçmez oralarda, genelde memleket kurtarılır bir kaç dakia içerisinde, içilir sonra, sonra zıbarıp yatar herkes
Şakaydı asla kızların muhabbeti geçmez oralarda, genelde memleket kurtarılır bir kaç dakia içerisinde, içilir sonra, sonra zıbarıp yatar herkes
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #17 Huzur mu üretiyoruz ya kendimiz huzurluysak bitmiştir Siz hala svamadınız mı kolları kurbanlık koç kaldır ortada kesilmeyi, yüzülmeyi, temizlenmeyi ve kavurma yapılmayı bekliyo acıktık heralde demi
Huzur mu üretiyoruz ya kendimiz huzurluysak bitmiştir Siz hala svamadınız mı kolları kurbanlık koç kaldır ortada kesilmeyi, yüzülmeyi, temizlenmeyi ve kavurma yapılmayı bekliyo acıktık heralde demi
Schweppes Forum Tutkunu 15 Ksm 2010 #18 MeRciMeK dediki: Schweppes ne güzel konuşuyosun sen öyle Genişletmek için tıklayın... Konuşturanında hakkını yememk lazım YoRuMSuZ dediki: Huzur mu üretiyoruz ya kendimiz huzurluysak bitmiştir Siz hala svamadınız mı kolları kurbanlık koç kaldır ortada kesilmeyi, yüzülmeyi, temizlenmeyi ve kavurma yapılmayı bekliyo acıktık heralde demi Genişletmek için tıklayın... onudamı biz yapcaz utanamayan Miss gibi helvalar baklavalar sarmalar yaptık onuda erkekler yapıversin bi zahmet
MeRciMeK dediki: Schweppes ne güzel konuşuyosun sen öyle Genişletmek için tıklayın... Konuşturanında hakkını yememk lazım YoRuMSuZ dediki: Huzur mu üretiyoruz ya kendimiz huzurluysak bitmiştir Siz hala svamadınız mı kolları kurbanlık koç kaldır ortada kesilmeyi, yüzülmeyi, temizlenmeyi ve kavurma yapılmayı bekliyo acıktık heralde demi Genişletmek için tıklayın... onudamı biz yapcaz utanamayan Miss gibi helvalar baklavalar sarmalar yaptık onuda erkekler yapıversin bi zahmet
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ksm 2010 #19 Neyse konumuz neydi Japon Öğrencilerin zavallıklılıkları Vah vah üzüldüm bunlara ben ya, bunları getirip 1 ay Türkiye'de yaşatacaksın asla kalmaz o kutularda artık Zaten ailelerin kaldığı evler de 35-60 m kare arasında değişiyomuş
Neyse konumuz neydi Japon Öğrencilerin zavallıklılıkları Vah vah üzüldüm bunlara ben ya, bunları getirip 1 ay Türkiye'de yaşatacaksın asla kalmaz o kutularda artık Zaten ailelerin kaldığı evler de 35-60 m kare arasında değişiyomuş
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Ksm 2010 #20 Ve Veee Veeeee . . . *Doyarsın dimi Bu da tatlın Düzenleyen yönetici: 22 Ags 2015