K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ags 2016 #113 dderya dediki: Kapak Kabak Kepek Kulak Kulaç Kabuk Genişletmek için tıklayın... tek tek yazında bizede birşeyler kalsın da...
dderya dediki: Kapak Kabak Kepek Kulak Kulaç Kabuk Genişletmek için tıklayın... tek tek yazında bizede birşeyler kalsın da...
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Ags 2016 #114 kAşİf dediki: tek tek yazında bizede birşeyler kalsın da... Genişletmek için tıklayın... Heceler cok bnziyo birden bire aklima geldi kacmasin diye yaziyim dedim
kAşİf dediki: tek tek yazında bizede birşeyler kalsın da... Genişletmek için tıklayın... Heceler cok bnziyo birden bire aklima geldi kacmasin diye yaziyim dedim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ags 2016 #115 dderya dediki: Heceler cok bnziyo birden bire aklima geldi kacmasin diye yaziyim dedim Genişletmek için tıklayın... ama beni laz kanalına soktun devam et..
dderya dediki: Heceler cok bnziyo birden bire aklima geldi kacmasin diye yaziyim dedim Genişletmek için tıklayın... ama beni laz kanalına soktun devam et..