yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2022 #1 Kadehinde zehir olsa yine içerim Birtanem Radyo temasi
F FLATKOLİK Üyecik 16 Tem 2022 #2 ben çok seviyordum bu radyoyu ama artık bunan yayın yapmakta dinlemekte çok zor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Tem 2022 #3 FLATKOLİK dediki: ben çok seviyordum bu radyoyu ama artık bunan yayın yapmakta dinlemekte çok zor Genişletmek için tıklayın... Nedenki aslinda zor degil eski sistem Devam ediyor ne gibi bir sorun ile karsi karsiyanizki ?
FLATKOLİK dediki: ben çok seviyordum bu radyoyu ama artık bunan yayın yapmakta dinlemekte çok zor Genişletmek için tıklayın... Nedenki aslinda zor degil eski sistem Devam ediyor ne gibi bir sorun ile karsi karsiyanizki ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Tem 2022 #5 TheTuz dediki: Kadeh nerede? Genişletmek için tıklayın... Elinde tutuyorya kadehi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Tem 2022 #6 atmis elinden at kadehi elinden deynce