yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ock 2012 #11 arz-ı hal dediki: bende sarışınları ve renkli gözlüleri hiç sevmem ama murat bozda farklı duruyorideal olan quaresmadır,yoksa murat boz da olur Genişletmek için tıklayın... almayım ben.. tarkanı bile hiç sevmem.
arz-ı hal dediki: bende sarışınları ve renkli gözlüleri hiç sevmem ama murat bozda farklı duruyorideal olan quaresmadır,yoksa murat boz da olur Genişletmek için tıklayın... almayım ben.. tarkanı bile hiç sevmem.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #12 ben renkli gözlü ise kız arkadaşımı bile terk ederim,murat boz ayrıcalıklı sadece
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ock 2012 #14 hahahakararlısın ben murat boz dışında renkli gölülerden nefret ederimerkek dediğin kara kaş kara göz olmalı,maço sinirli,kıskanç,elini masaya vurmalı heyyyt uleyyn demelibir vurdu mu duvar vurmalı
hahahakararlısın ben murat boz dışında renkli gölülerden nefret ederimerkek dediğin kara kaş kara göz olmalı,maço sinirli,kıskanç,elini masaya vurmalı heyyyt uleyyn demelibir vurdu mu duvar vurmalı
BeReNN Alyam? Özel üye 31 Ags 2013 #16 Hayırya kalıplı olsun boylu olsun esmer olsun ama göbek olmasın asla hiç sevmem bence yanlış bir araştırma
Hayırya kalıplı olsun boylu olsun esmer olsun ama göbek olmasın asla hiç sevmem bence yanlış bir araştırma
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Ags 2013 #17 yaa büyük lokma ye,büyük söz söyleme diye boşuna dememişler esmer diye diye beyaz tenliyle evlenenlerdenim bende
yaa büyük lokma ye,büyük söz söyleme diye boşuna dememişler esmer diye diye beyaz tenliyle evlenenlerdenim bende
BeReNN Alyam? Özel üye 31 Ags 2013 #18 arz-ı hal dediki: yaa büyük lokma ye,büyük söz söyleme diye boşuna dememişler esmer diye diye beyaz tenliyle evlenenlerdenim bende Genişletmek için tıklayın... Hım çok fazla büyük konuşmamak lazım ozaman
arz-ı hal dediki: yaa büyük lokma ye,büyük söz söyleme diye boşuna dememişler esmer diye diye beyaz tenliyle evlenenlerdenim bende Genişletmek için tıklayın... Hım çok fazla büyük konuşmamak lazım ozaman
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 31 Ags 2013 #19 BeReNN dediki: Hım çok fazla büyük konuşmamak lazım ozaman Genişletmek için tıklayın... ama napalım esmer birini istiyorduk
BeReNN dediki: Hım çok fazla büyük konuşmamak lazım ozaman Genişletmek için tıklayın... ama napalım esmer birini istiyorduk
BeReNN Alyam? Özel üye 31 Ags 2013 #20 arz-ı hal dediki: ama napalım esmer birini istiyorduk Genişletmek için tıklayın... Bende istedim şuan esmer birini buldumda bakalım kısmet
arz-ı hal dediki: ama napalım esmer birini istiyorduk Genişletmek için tıklayın... Bende istedim şuan esmer birini buldumda bakalım kısmet