felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Mrt 2013 #11 yaren* dediki: çoktaaaan istedim yolda geliyor Genişletmek için tıklayın... Hahaa Kargoya verildi yani İyi haydi bakalım
yaren* dediki: çoktaaaan istedim yolda geliyor Genişletmek için tıklayın... Hahaa Kargoya verildi yani İyi haydi bakalım
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 23 Mrt 2013 #12 Hiç biriniz kafam kadar güzel değilsiniz tartışmayın boşuna..
Y yaralıyüz Üye 23 Mrt 2013 #13 yaren* dediki: yaşımız ne olursa olsun her zaman güzeliz demek istemiştim ama neyse artık)))) Genişletmek için tıklayın... Demekki ben yalnış anladım Ehhh olyr okadar yeni vede misafirim idare ediniz azıcık.
yaren* dediki: yaşımız ne olursa olsun her zaman güzeliz demek istemiştim ama neyse artık)))) Genişletmek için tıklayın... Demekki ben yalnış anladım Ehhh olyr okadar yeni vede misafirim idare ediniz azıcık.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #14 felsefe_mi dediki: Hahaa Kargoya verildi yani İyi haydi bakalım Genişletmek için tıklayın... senden hayır yok anlaşıldı kendi işimi kendim görem dedim di eFSaNe_KaRTaL dediki: Hiç biriniz kafam kadar güzel değilsiniz tartışmayın boşuna.. Genişletmek için tıklayın... deeet
felsefe_mi dediki: Hahaa Kargoya verildi yani İyi haydi bakalım Genişletmek için tıklayın... senden hayır yok anlaşıldı kendi işimi kendim görem dedim di eFSaNe_KaRTaL dediki: Hiç biriniz kafam kadar güzel değilsiniz tartışmayın boşuna.. Genişletmek için tıklayın... deeet
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #15 okyanusunkalbi dediki: Demekki ben yalnış anladım Ehhh olyr okadar yeni vede misafirim idare ediniz azıcık. Genişletmek için tıklayın... şimdilik ediyoruz
okyanusunkalbi dediki: Demekki ben yalnış anladım Ehhh olyr okadar yeni vede misafirim idare ediniz azıcık. Genişletmek için tıklayın... şimdilik ediyoruz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #17 okyanusunkalbi dediki: Bak küser giderim. Genişletmek için tıklayın... yapacak birşey yok
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Mrt 2013 #19 okyanusunkalbi dediki: Çok zalimsiniz gidiyorum bak. Genişletmek için tıklayın... zalimlik demeyelimde gidene dur demem bilen bilir beni )
okyanusunkalbi dediki: Çok zalimsiniz gidiyorum bak. Genişletmek için tıklayın... zalimlik demeyelimde gidene dur demem bilen bilir beni )